^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

6.9.12

Home » , , , » *carpet di sakan*

*carpet di sakan*

As salam,

~oleh kerana ari ni aku ada tugasan yg perlu di lakukan, maka entry ni pendek je. K~

Alhamdulillah, kursus dah habis semalam n tlh kami jalani dgn jayanye, insyaallah aku akan share sikit isi kandungan mane yg blh sesama kita ambik iktibar. Tp tu len kalí la ye...

Skrg nak crita pasal gambar di atas, itu my dear hubby tgh pilih2 aksesori Teratak Kami. Kat tangan dah ada satu tp mata cbuk mmbelek yg lain, x pe la dear, yg kuar duit pon dear jugak kan. ;)

Apa yg kami beli adalah 3 bidang carpet utk ruang tamu n master bedroom. Kapet biasa2 je, yg penting murah n dalam bajet kami... Total utk 3 bidang kapet yg kami beli mlm tadi adalah x smpai pon rm100, tp pelbagai saiz la kan... Murah jek, beli kat Sakan jek, Sakan Rawang jek, apa yg pling ptg adalah dalam bajet kami n Teratak Kami cantik di mata kami... hehehe
Dah, stop sini dulu, mcm dah pnjang plak aku mbebel ari ni...nak setel tugasan dulu, nanti kita sambung lg yek. Hehe

K, sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

14 comments

September 6, 2012 at 8:19 AM

kalo harge murah n cantik why not kite tak beli kan...selagi leh jimat kite jimat...jgn membazir....

September 6, 2012 at 8:24 AM

Yang penting Cantik dan jimatkan...

September 6, 2012 at 8:47 AM

MURAHNYER..KT KUANTAN BARU BUKAK SAKAN..NK G TGK JGAK LA..;)

September 6, 2012 at 9:08 AM

saya suke gi sakan kat kuala kangsar. hahaha....

September 6, 2012 at 9:10 AM

teringin nak g sakan..sbb org kata brg2nya murah2..

September 6, 2012 at 10:31 AM

uishh kalau murah leh je grab satu dikk .. lagipunn cantik2 tuu ;)

September 6, 2012 at 10:45 AM

kena g sakan jugak la

September 6, 2012 at 11:38 AM

lagi murah, lagi bagus. jimat pun jimat kan. ok la tu :)

September 6, 2012 at 12:17 PM

cantik gak kan

September 6, 2012 at 1:22 PM

bestnye~ cantek~
sonok nye dapat shopping barang rumah sendirik kan~

September 6, 2012 at 1:32 PM

wow beraya sakan ngan carpet..tak kisah murah ke mahal..yg penting ikut kemampuan kan

September 6, 2012 at 1:53 PM

dah beli di sakan mmg sakan membelilah ye

September 7, 2012 at 8:24 AM

suami yg pilih.akak ke mana? hehe

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/ketupat-daun-buluh-penah-makan-ke.html

September 7, 2012 at 10:02 AM

@QasehnyaRania ngeh ngeh ngeh, akak tukang ambik gambo sambil main kejar2 ngan anak dara yang lompat2 atas carpet lain.. hehe

Post a Comment