^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

3.9.12

Home » , , , » *Menang baucer RM10 x 5 unit!!! dari Norzi*

*Menang baucer RM10 x 5 unit!!! dari Norzi*

as salam 

 jom pi kedai online kat
v


 banyak baju yang cantik2 tau..... sesiapa yang dah biasa beli online mesti teruja dengan produk2 yang beliau pamerkan kat kedai tu..... pada kengkawan yang dah habis baju raya n still banyak lagi jemputan open house yang perlu dihadiri..... boleh datang sini n shopping baju untuk open house..... hehe

jom!





 alhamdulillah, rezeki di bulan syawal.....


tersenarai sebagai salah seorang pemenang baucer RM10 x 5 unit dalam segmen anjuran Norzi ritu..... leh shopping..... muahaha
terima kasih bebanyak pada penganjur yerk..... walau x dapat hadiah utama (hurm kalau dapat kan best), tapi still terharu coz pemenang adalah dipilih tau, bukan main cabut undi macam yang pernah aku buat dulu..... gigih penganjur buat segmen ni kan..... len kali kalu buat, jangan lupa ajak tau..... hehe

k, sekian

9 comments

September 3, 2012 at 1:26 PM

tahniah. dh best dh tuh :)

September 3, 2012 at 1:50 PM

tahniah kak =)

join juga tp teda rezeki..
mmg cantik2 dress kt sana kn...

September 3, 2012 at 3:37 PM

congrats masz! sue pun dpt jugak. yeay!!! mmg giler shopping dress online je skang ni. hehehe

September 3, 2012 at 4:01 PM

rezeki lepas raya tue masz...

September 3, 2012 at 6:08 PM

tahniah2.... yg nk buat contest gigih... yg nk join pn kene gigih jugak

September 3, 2012 at 10:54 PM

rezeki tu..
tahniah

September 4, 2012 at 9:49 AM

samew la kite kak mas...jom sengkoping sesamew...

September 4, 2012 at 5:33 PM

tahniah rezki tu

September 4, 2012 at 5:33 PM

tahniah rezki tu

Post a Comment