^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.9.12

Home » , , , » *dah gaya bilik hotel*

*dah gaya bilik hotel*

as salam,

~ada kawan yang rindu Aisha yer? hehe how sweet~
 

 ini adalah katil queen + katil single

 ha, betul x? (sila tengok tajuk entry)..... dah macam kat hotel yang jenis family room..... ada katil queen ngan katil single..... haha itulah bilik kami, malam semalam hubby decided untuk bawak katil single peninggalan Usu letak kat bilik master..... ini adalah disebabkan anak dara kami Aisha sibuk jugak nak menyelit kat tengah2 kami time tidur..... katil kecik, so tidur bertiga x muat dah..... kekadang aku dah macam nak terjatuh dari katil dah dek nak bagi ruang si anak dara menyelit n guling2.....

tapi ingat dengan adanya katil single tu, dia bolehlah tidur sensorang walau dalam bilik yang sama..... rupa2 nya sangkaan kami meleset sama sekali..... tengah2 malam si anak dara itu akan bangun n angkut sekali bantal2 dia n menyelit di tengah2 antara kami..... haha suka ati dia jerk kan.....

x per, kami kena redha buat masa ini..... kalu gini gaya, camner la agaknya nak train Aisha tidur bilik asing yerk..... bilik dia dah cop dah nak bilik yang sebelah kiri..... tapi x mor tidur asing..... huhu ada cadangan x?.....

k, sekian


p/s : nak balik kampung, tapi apakan daya kami..... uhuk
 

11 comments

September 21, 2012 at 8:32 AM

ok je nie sis..hehe

September 21, 2012 at 8:51 AM

sy plak dh lama tdo ruang tamu inkesnyer mcmnilah..masing2 tdo buas..hoho..asal mlm berpindah randah la bantal & selimut ke ruang tamu..hoho

September 21, 2012 at 8:56 AM

bucuk asha ke mama die tu .....

sama la ngan bilik aku ....

September 21, 2012 at 9:08 AM

saya, hubby n bam bam mmg tido kt ruang tamu. sbb master bedroom tu, ade katil kakak. start ajar dia tidur asing mase umo 4 thn. mase tu mmg dia ngelat la. tgk2 dia ngah tido kt sblh adik dia. tp xpe, mula2 mmg camtu. masz kena pandai pujuk n ckp ngan dia leklok. one day mesti dia akan tido asing punya :)

September 21, 2012 at 9:41 AM

masz tido jer katil aisya tur...muat tur...

September 21, 2012 at 10:15 AM

ahahhaha gitulah dikk
bila kita ada anak kecik
macam zahrien tuu tidur bawah aje , ada kalanya dia menyelit gak .. suh ayah dia tidur bawah ekke ;)

September 21, 2012 at 10:19 AM

rasanya , akak n abg madie la tido atas katil single, muat juga kot! baru romantik.

September 21, 2012 at 11:05 AM

alamak kak no idea sbb danish pun until today still tido dgn kitaorg..

September 21, 2012 at 11:12 AM

Samalah Qis..masih lagi tido tengah2 ktorg..tak taulah bila nk ajar tido asing..

September 21, 2012 at 11:52 AM

samalah ngan My Anis.. time request nak katil nak tilam.. time tido tak nak~ sudahnye tido lam bilik mama papa jugak~

September 21, 2012 at 1:20 PM

best apa tidur ramai2 hehehe.. xpe ajar pelan nnti dia besar sikit mesti nak tidur asing tu

Post a Comment