^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

5.6.12

Home » *share apa2 yang patut*

*share apa2 yang patut*

salam,

salam kenal..... eh
salam kembali... eh
salam pertemuan..... eh
apa aku merepek nieh.....

just nak inform aku dah kembali bertugas semula kat opsi KL setelah 5 hari berkampung di Kelantan termasuk perjalanan pergi n balik..... cerita kat sana nanti aku share sikit2 mana yang patut yerk..... kalu x pon..... boleh jerk refer kat @SINI@ @SINI@ @SINI@ @SINI@ dan @SINI@

dan nantikan kunjungan aku ke umah kengkawan yerk.....sebelum tu nak buat keje dulu jap..... hehe

k, sekian


7 comments

June 5, 2012 at 9:41 AM

selamat kembali sis

June 5, 2012 at 9:46 AM

Mesti byk keje menanti tu.... Xpe2 settle keje dulu kang baru gediks berbw yeak hihihi.... Lieya arini bos outstation so leh le lepak sikit... Almaklum le gini le keje PA... Bos ade baru buat2 sibuk kikiki

June 5, 2012 at 9:59 AM

selamat kembali bertugas...^^

June 5, 2012 at 10:00 AM

konfem keje bertimbun tu...haihh sempat ke blogwalking..hahaa...
kfieza pun sini dlm kesesakan 'trafic' hehe byk koje..

June 5, 2012 at 10:37 AM

WELCOME BACK!

June 5, 2012 at 1:31 PM

hhuhu akk pun x kerja semalam
hari nie je x cukup tangan dah nie huhu , rehat BW kejap dlm lunch time nie .. sbb pose ekeke ;)

June 5, 2012 at 9:15 PM

welkem back.. slamat bekrja

Post a Comment