^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

14.6.12

Home » , , , » *Anak sweet, tapi papa seksi..... auwww 18sx*

*Anak sweet, tapi papa seksi..... auwww 18sx*

salam,

ok dah tengahari, masih lagi dalam mood puasa.....
owh, hari ni Aisha join lawatan school dia ke Istana Negara, Jalan Duta, moga2 dia ok2 jerk kan..... actually sekarang ni Aisha pi school dah x pakai diapers dah, cuma aku bekalkan 1 jerk untuk time tidur di waktu tengahari, tu pon cikgu dia request coz 1st day Aisha tanpa diapers, dia terkucil masa tidur lorrr.... huhu anak mama ni kan..... x per, nanti2 ok la tu kan coz kalu kat umah memang dia dah fully free diapers walau waktu tidur malam..... good girl la anak mama.....
*time good anak mama, time nakal anak papa*
hehe

nak share aksi my lil Aisha di waktu malam kat umah..... dah bosan menulis book ABC dia, diajak nya papa berposing..... mama apa lagi, jadik mamarazi lerrrrrr

jom layan


 mmuahhhhh


 chup bye (flying kiss) dari mereka


ok dah dah..... cukup la 2 jerk pic aku share kat sini..... kalu ikut banyak lagi pic lain, tapi x kose mak nak blurrr2 kan sume pic seksi tu yerk..... malas nak mengedit kekdah nya aku nie.....

erm, tengahari ni x lunch coz puasa kan..... tengah pikir petang ni nak buka apa..... tengok blog kengkawan sume menghidangkan menu makanan yang enak2, seb baik mama Aisha ni seorang yang tabah tau, kalu x..... mau aku nak ikut kengkawan opis ni turun bawah cari makanan kat cafe nuun..... alhamdulillah, masih lagi bertahan.....

insyaallah lagi 4 hari akan ku selesaikan hutang ku ini n moga dipermudahkan urusan ini oleh yang Maha Esa..... Ameen

k, sekian

p/s : nak jenjalan umah kengkawan lagi sambil jenguk2 resepi untuk masak udang.....

7 comments

June 14, 2012 at 1:11 PM

hehee..anak n gan bapak sama naik..
kasi ckit resepi udang tuh..hikhik

June 14, 2012 at 1:16 PM

bapak cekcilah...nasib baik cover hihihi

June 14, 2012 at 2:14 PM

adengan yg x sanggup ku tgk hehehe

June 14, 2012 at 2:58 PM

amboi..seksinya madi! hahahhaha

June 14, 2012 at 3:02 PM

zana x pernah cari resepi udang sbb zana x makan udang.. boleh?? hahahha..

cekci la pulak gmbr tu.. nsb baik diblurkn.. hihihi

June 14, 2012 at 4:13 PM

hahahaha
seksi

June 14, 2012 at 7:57 PM

he3 nasib aisha xcekci!he3!comel geram tgk aisha.....lme tk jumpe!

Post a Comment