^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.6.12

Home » *sabtu, ahad, isnin*

*sabtu, ahad, isnin*

Salam,

Apa berlaku?

Erm... sabtu n ahad aku kerja...
Hubby pon kerja...
So, kami terpaksa bawa Aisha pi kerja jugak...

Sabtu n Ahad ok je...
Tetiba ari ni (isnin) badan Aisha panas sgt...
So, aku mbik kptusan utk bercuti utk jaga Aisha kat umah...

Mlm tadi bdan dia dah start panas, so kami decided blik keje trus bawa Aisha pi klinik, Klinik Izham jln setapak...
doktor kata tkak Aisha bengkak, mgkin sbab dia asik batuk je 2 3 ari ni...
Panas badan 38 degree...
Ada selsema jugak...
Complete set kali ni dpt ubat, demam, selsema, batuk n antibiotik...

Mnga Aisha cpat sembuh n blh pi school esok...
Ameen

K, sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

11 comments

June 25, 2012 at 10:21 AM

take care ye

June 25, 2012 at 10:31 AM

semoga cepat sembuh
amin

June 25, 2012 at 10:37 AM

semoga cepat sembuh dikk
tensi nyee kalau ujung2 minggu nie kena kerja huhuh

June 25, 2012 at 10:50 AM

Sian Aisha..moga cepat sembuh ye..

June 25, 2012 at 10:54 AM

semoga aisha cepat sembuh. maybe sbb kena aircond hari2 kt kraftgn tu kan. (esok kitorg akan ke kompleks kraf. ade show kt sane)

June 25, 2012 at 11:06 AM

smg aisha cepat sembuh ya..cian dia..

June 25, 2012 at 11:39 AM

semoga cepat sembuh ... sian mama.....mana nk pk kerja kawen lgi ..nk pk asha lagi......

June 25, 2012 at 1:09 PM

syafakillah untuk aisya... amin

June 25, 2012 at 2:05 PM

moga aisya cepat sembuh yer..:)

June 25, 2012 at 5:24 PM

ciannyer aisha..tak p skool la ek ari ni...moga cepat baik yer...

June 26, 2012 at 3:44 PM

tekak bengkak bahagian nodul limfa ke? yg bahagian immune manusia..klu sakit, deman mmg bengkak nodul limfa tu...

Post a Comment