^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.6.12

Home » , , , » *video yang buat KAMI senyummm memanjang*

*video yang buat KAMI senyummm memanjang*

salam, 

kejadian last Saturday masa balik dari kenduri kahwin kawan opis kat Negeri Sembilan..... lepas drop Kak Intan n Kak Farin (office mate) kat opis kami pon teruskan perjalanan..... ingat nak balik ke rumah terus, tapi tetiba hubby ajak betulkan central lock kereta, dah alang2 betul kan kereta kat area Batu Caves, aku pon ajaklah hubby pi beli barang basah..... so lepas tu kami pon ke Tesco, Selayang..... itulah tempat yang kami selalu pi shopping pon, tapi sekarang ni kat Tesco ti dia nyer internal escalator x berfungsi lorrr..... susah sikit kalu nak shopping dari tingkat atas nak ke tingkat bawah, kena bayar dulu, then baru boleh ke tingkat lain ikut escalator luar.....

ok, lari tajuk sudah..... hehe.....
nak cerita, sepanjang perjalanan kami ke Tesco Selayang tu, kami dihiburkan dengan nyanyian artis di radio our lil Aisha..... sekarang ni dia tengah kemaruk nyanyi lagu Twinkle Twinkle Little Star..... perjalanan dari Negeri Sembilan ke KL pon Kak Intan n Kak Farin dihiburkan dengan nyanyian dia..... tapi aku xder la nak record, coz dia nyanyi macam malu2 gitu kan..... hehe

jom layan


video
 you are my star sayang

ni sikit jerk la aku record, kalu ikut sepanjang perjalanan dia nyanyi lagu ni dari Batu Cave ke Tesco..... memang meriah la kereta kami time tu..... siap ada iklan "papa ni!!!"..... hehe lepas aku stop record, aku play la video ni n tunjuk kat Aisha..... kih kih kih, tersipu2 malu dia tengok..... tapi dok suruh aku ulang2 video tu..... sampai kat umah pon dok sibuk nak tengok video..... hehe so sweet anak mama.....

k, sekian

8 comments

June 13, 2012 at 9:18 AM

alahhh kat opis tak leh tgk nie...kene block...stress kite...kalo tak leh dengar aisha nyanyi...takpe2, balik umah kang lieya tgk lah heeheheh

June 13, 2012 at 9:58 AM

aloloo..cumeiii..suke dia dapat nyanyi twinkle² little star..sy pon suke :)

June 13, 2012 at 11:03 AM

comel nyer saya suka2

June 13, 2012 at 11:05 AM

kt office x bole tgk..huhuhuhu..musti comel je dia nyanyi tu kan :D

June 13, 2012 at 2:44 PM

hihihi kelakarlah....

June 13, 2012 at 3:07 PM

..sib baik ada gak bunyi melodi tu...tau la bdk kecik ni nyanyi lagu twinkle tu hehe

June 13, 2012 at 3:20 PM

hehehe.. comel~

June 13, 2012 at 11:09 PM

alahai dh pndai nyanyi....siap mrh papa tu lupa lirik....harunye...he3!

Post a Comment