^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29.6.12

Home » , » *Floria 2012*

*Floria 2012*

salam, 


kini kembali lagi pesta bunga

FLORIA

kalau tahun lepas, konsep adalah bunga ros.....
tahun ni adalah bunga Bougainvillea atau bunga kertas.....

kalau tahun lepas kami sempat terjah ke sana.....
sambil shoot2 gambar.....
tahun ni x tahu lagi.....
 moga ada e
kesempatan untuk kami ke sana lagi.....


Festival Bunga & Taman Putrajaya 2012
30 Jun - 8 Julai 2012
Pesisiran Tasik, Presint 2, Putrajaya
Bunga Kertas - Tetap Menawan

Masa:
9.00 pg - 10.00 mlm (Isnin - Khamis)
9.00 pg - 12.00 tgh mlm (Jumaat - Ahad)  

 dan yang paling penting.....
MASUK PERCUMA

cuma kena berusaha cari parking kereta jerk la.....
sambil cari kekuatan nak menapak ke tapak festival kalu dapat parking jauh kan.....
hehe

jom kita ke sana
 
k, sekian 
 

7 comments

June 29, 2012 at 8:49 AM

jom jom jom...jumpa di sana...tapi saya p time keje la...time rehat...time cuti sok lusa takde orang, tak kose nak p ngan anak2 jek...hehehe

June 29, 2012 at 9:04 AM

jom masz ramai memeriahkan putrajaya heheeheh...beriye ajak, tapi lieya tak penah pegi pun heeheh name jek org putrajaya hihihi....

June 29, 2012 at 9:14 AM

jom pegi!

June 29, 2012 at 10:13 AM

dulu slalu dpt show kt floria ni. tp now dh xde. xtau la nak pegi ke x, thn lps pun ckp nk pegi, tp x pegi2 pun. hahaha

June 29, 2012 at 10:26 AM

jom serbu

June 29, 2012 at 10:52 AM

bestnyer kalo dpt pergi..suka bunga2 ni..;)

June 29, 2012 at 12:16 PM

insya allah akn pegi kalu xde aral melintang

Post a Comment