^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

4.6.12

Home » *roti cotek*

*roti cotek*

Salam,

Masih lg di kelantan, ari ni nak blik KL dah, moga perjalanan kami selamat dan dipermudahkan... Ameen

Pg tadi breakfast kat satu kedai kat area hotel tpt aku stay 'KBSB Inn'. Kat kedai tu ada signage kecik je tulis 'Roti Cotek'. Setahu aku Cotek adalah nama sejenis herba. Hehe aku x tau nama tu merujuk kat nama kedai ke atau nama menu kat situ, yang ada kat kedai tu cuma roti canai ngan nasi berlauk. Ofkos la aku pilih roti canai kan, xkan pepagi nak mkn nasi berlauk plak...x biasa la aku...

Erm, ada sesape pernah dgar nama kedai atau nama menu 'roti cotek'.

K, sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments

June 4, 2012 at 10:08 AM

anum x pernah dgr lagi

June 4, 2012 at 10:33 AM

tak pernah dengar plak roti cotek.. masz tak try ke??

June 4, 2012 at 11:04 AM

TAHUN LPS NENS PERGI..DH MAKAN DH ROTI COTEK..ALA2 ROTI BANJIR..SEDAPPP

1 LAGI HARUS DITRY ADELAH NASI KAK WOOK..BEST!

June 4, 2012 at 3:06 PM

Tak pernah dengar roti cotek..1st time dgr ni.. :)

June 4, 2012 at 6:09 PM

penah dgr tp x igt

June 6, 2012 at 11:21 AM

klu mas cotek tu pernh la..
ape ke bendanya roti cotek ni?
roti cicah kot?!
huhuuh...
kelantan..
memang pagi2 klutak sarap nasi,mesti nasi berat2..
mcm terengganu jugak..
nasi dagang/nasi kerabu..

Post a Comment