^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.6.12

Home » *Terima Kasih*

*Terima Kasih*

salam, 

dah tengahari baru berkesempatan untuk mengupdate blog..... alhamdulillah, ada jugak kesempatan kan, daripada xder langsung..... ni pon curi2 masa sikit..... nak jenjalan umah kengkawan x sempat lagi ni, terima kasih pada kengkawan yang x jemu2 datang umah aku ni walau tiada kunjungan balas dari aku kan..... jap lagi akan aku usaha jugak pi umah kengkawan yerk.....

 sekarang ni tengah ada Promosi Kerja Kahwin kat opis aku..... so sesapa nak cari idea atau terus nak deal dengan perancang2 perkahwinan pon boleh..... aku alu2 kan kengkawan datang sini..... tapi aku xder la boleh nak tolong dealkan harga special coz aku x berapa nak kenal dorang2 nieh..... hehe, tapi sempena promosi ni, memang ada harga istimewa untuk bakal2 pengantin.....


sekali lagi aku ucapkan

k, sekian


14 comments

June 21, 2012 at 1:07 PM

bisness kawin ker? ;P

June 21, 2012 at 1:15 PM

ok klu ade sapa2 nak nnti sya mssg ye

June 21, 2012 at 1:58 PM

dah tu, opisnya dimana tuuu???

June 21, 2012 at 2:08 PM

sampai bla ya? kalu sempat nk g jenguk jg

June 21, 2012 at 2:15 PM

this year xtau la dpt x buat performance kt kraf. klau ade, bole la JJCP..ngeeee~ aritu mase HKK ade jugak husb perform. kalini nye promo xtau la plak..xdpt ape2 info lg ni.. :D

June 21, 2012 at 2:25 PM

bestnya

June 21, 2012 at 2:26 PM

wahhh bestt..ermmm tp sy dh kwen..huhuu xdapat la nk join..

June 21, 2012 at 2:38 PM

emm..buat sanding kali ke 2 pakej sama mahal ke..hehe

June 21, 2012 at 2:54 PM

kat mana opis mazs??hehehhe

June 21, 2012 at 3:38 PM

salam kenal yer..singgah n follow sini..jom jemput singgah ke blog saya ;-)

June 21, 2012 at 4:52 PM

tak pe, take ur time...

June 21, 2012 at 9:08 PM

dah kahwin dah =)
its ok..take ur time dear =)

June 21, 2012 at 10:17 PM

Takpe take ur time ye.. :-)

June 22, 2012 at 7:57 AM

rileks la buat kerja dulu ,.....

Post a Comment