^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.6.12

Home » *2 jam dari KL ke Kuantan*

*2 jam dari KL ke Kuantan*

Salam,

Slmt brhujung mggu kengkawan sume, apa aktvt hujung mggu kalian ye, moga dpt dimanfaatkan sebaik mgkin brsama family tercinta...

Aku sptutnya ada jemputan kahwin kawan opis ari ni, tp x dpt mghadirkan diri coz aku kini brada di bandar Kuantan, Pahang melawat PIL yg dah pon slmat pulang dr mngerjakan umrah pd 2 mggu yg lpas. Alhamdulillah...

Erm, kami gerak dr KL jam 10 mlm lpas siap2 kmas brg n umah mlm td jgak...smpai di Kuantan jam 12 tghmlm...hubby pnya tekan pedal minyak, 2 jam kami dah slmt smpai, kalu dlm keadaan biasa prjlanan akan ambil ms 4 jam, tp sbab hubby nak cpat smpai, maka itulah masa yg kami ambil utk smpai. Alhamdulillah kami slmt smpai walau hubby trpaksa drive sensorg lpas aku mkn ubat selsema sblum gerak, Aisha pon elok je tido spanjang perjalanan mlm td, cian hubby

Papepon, kami akan brada di sini smpai esok, aktvt apa nak buat x tahu lg slain dr borak2 n masak2 ngan MIL...

K,sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments

June 16, 2012 at 8:34 AM

mak datuk... laju nye..highway tu da la beralun.. seram lak nk bayangkan kelajuan keta tu sambil beralun..

June 16, 2012 at 9:53 AM

oh di ktn lah skrg ye masz ..
kalau x der hal leh jumpe kan ..

June 17, 2012 at 1:12 PM

Setuju ngan komen ameng....x suker lpt coz jalan dier x beralun..n bukn main laju tu kalu 2 jam je from kl kuantan...huhu

Post a Comment