^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

22 April 2011

Home » , , » *Snap Snap @ Hospital Sultan isnail, JB*

*Snap Snap @ Hospital Sultan isnail, JB*

kejadian telah berlaku last month masa balik kg melawat abah yang warded di Hospital Sultan Ismail, JB..... 1st day sampai, lepas melawat abah..... kanak2 bawah 12 tahun x boleh masuk ke dalam wad untuk melawat aba..... so, sementara tunggu giliran untuk naik n aku ditugaskan untuk jaga my lil Aisha..... maka berlakulah seperti sedia kala..... kerja2 men'snap gambar pon terjadi..... hehe jom layanzz
'

posing kejap kat tepi tangga nak naik ke hospital, ada waterfall di situ.....

'

see da topi yang Aisha pakai tu, asal nak jadi pelindung dari panas, tapi gitu pulak jadinyer..... hikhik

'

toleh kiri, toleh kanan n Aisha tersedar ada sesuatu yang berkaitan dengan air rupanya di situ..... apa lagi, trus dia bangun n melangkah dengan gagah untuk mendaki bukit di situ.....

'
"air..... air, ma..... air" itulah yang disebut Aisha bila sampai di situ
"tish" sambil tangan menunjuk ke dalam air
'

itu jerk pic yang sempat aku snap coz lepas tu Aisha bersungguh2 nak masukkan tangan dia dalam air tu, bajet boleh sampai la nak sentuh air tu, sampai tertunggeng2 dia..... trus x jadi suruh dia posing2 lagik.....

'

"tish" > itu sebutan Aisha refer for FISH..... banyak lagi perkataan2 lain yang disebut Aisha berbunyi dengan awalan huruf 'T'.....

'

dan yang selalu dia akan sebut tiap kali aku ambil dia di rumah 'umi' pengasuh adalah "uuu tetati.....", "bai tetati....." sambil tangan melambai tren LRT yang nak berjalan..... dari rumah 'umi' pengasuh tu boleh nampak stesen LRT Sentul Timur, n sebutan tetati adalah stand for keretapi..... bye keretapi..... hehe

'

last but not least..... this is my father's picture taken by me on that day.....

'

Alhamdulillah abah dah kuar n sekarang tiap2 bulan kena pi hospital untuk rawatan lanjut for HBP

'

k, sekian

10 comments

April 22, 2011 at 9:38 PM

selamat malam mas

nampaknya HSI adalah rumah ke 2 utk ayu dan en zalie..
setiap bulan 2-3 kali kami ke situ..

PS; alhamdullilah,abah mas dah keluar wad, ayu teka eik.. nie sure kat ward 7....

April 23, 2011 at 2:03 AM

salam kenal kak mas..

moga abah akak cepat sembuh sepenuhnya...:)

April 23, 2011 at 8:14 AM

comei gmbr aisya!! aisya mmg sebijik muka mamanya kan..ke sy yg salah nilai?ekeke

*alhamdulillah utk atok aisha..

April 23, 2011 at 11:19 AM

WAh....comelnya pakai topi...moga-moga abah akak cepat sembuh lah hendaknya kayh...

April 23, 2011 at 4:59 PM

@ Ayu;

hm, oo yerk ker.. x per semoga tabah..
abah time tu kat wad 6, bukan 7.. huhu silap arr tekaan ayu.. hehe

April 23, 2011 at 4:59 PM

@ sunah;

salam kenal juga, thanx atas doa itu..

April 23, 2011 at 5:00 PM

@ fiza;

ramai kata aisha ikut muka masz termasuk fiza lah.. hehe

April 23, 2011 at 5:01 PM

@ kizz;

insyallah, ameen

April 24, 2011 at 6:46 AM

comelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll..tak cukup...comellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll geram

April 25, 2011 at 1:58 PM

@ AdyBudika;

huhu, sabo sabo ady.. jangan geram2 kat anak dara orang tu.. huhu

Post a Comment