^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

07 April 2011

Home » , , , , » *Taman Rawang Perdana : Day 48 renovation*

*Taman Rawang Perdana : Day 48 renovation*

hm, lama dah x update pasal renovation rumah kan..... tu lah, last datang tengok rumah ari tu waktu malam, so x der la gambar rumah untuk di abadikan..... huhu

'

so, last Sunday, kami ke Rawang untuk sesaje mengisi waktu lapang..... haha, nak jumpa kontraktor, dorang x bekerja hari Ahad, so kami tengok je la rumah kami yang sedang dalam renovation tu..... buat lepas rindu la kan.....

'

ada sikit pic yang kami ambil..... actually hubby yang ambil dari dalam kereta jerk.....

'

'



ini pic terbaru sehingga last Sunday..... see, our master bedroom dah naik batu..... hehe

'

'

pandangan dari kiri rumah..... banyaknye barang2 kat depan rumah kan..... x dapat bayangkan kalau kami dah duduk rumah tu, then baru nak renovate..... huhu mesti serabut kepala kami.....

'

'

dari pandangan kanan rumah.....

'

pada hari yang sama juga kami dah pon ke kedai perabot untuk fill in our house..... konsep hitam putih..... moga2 senang nak match dengan soft furnishing + curtain yang akan datang..... this week x tau lagi nak jengah rumah kami atau x..... ada kerja yang menanti di KL nie..... huhu

'

'

k, sekian '

'

2 comments

April 7, 2011 at 11:42 PM

masz umah ni yg dekat pekan rawang tu ker?

April 8, 2011 at 2:26 PM

hm, dekat gak arr dengan pekan rawang.. kalau dari pekan rawang, akan nampak taman ni dulu sebelum sampai ke tesco..

Post a Comment