^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29 April 2011

Home » , » *Hatiku Hancur Luluh Punah Kecewa*

*Hatiku Hancur Luluh Punah Kecewa*

________________________________

~peringatan, ini n3 panjang tanpa gambar~

'

'

haha, tajuk x boleh belah tul la petang2 nie..... maklum lah baru balik dari jenjalan dengan budak meja sebelah dan budak pintu sebelah..... hm..... kemana kami pergi yerk..... ahah!! rahsia la kan..... ala, poyos lak aku nie sampai x mor bagitau kemana kami pergi time rehat tadi yerk..... huhu, hehe kami x kemana2 pon, jenjalan area KL, pi S.P jerk..... huhu sungai petani ker? bukanlah, kat KL jerk..... pi sana cadang nak cari kasut..... pusing punye pusing punye pusing..... sampai naik penat kaki budak pintu sebelah tu..... sian aku tengok dia, masuk kedai kasut, duduk..... masuk kedai kasut, duduk lagi..... masuk kedai kasut, dan duduk lagi..... maklum la, dia berjalan bawa 2 orang sekali..... hehe, sorry yerk lie..... sampai habis pusing sume kedai kat situ, x der jugak yang berkenan di hati..... huhu..... dari kedai yang murah, sampai ke kedai mahal, dari kedai berjenama, sampai ke kedai x berapa nak berjenama..... x der jugak yang berkenan di hati..... last2 kami pi makan kat KFC..... lapar lor, jenjalan tapi x der hasil.....

'

dan buat pertama kalinya, budak pintu sebelah berjaya tidak men'shopping'kan dirinya di shopping complex..... haha, simpan duit yerk lie untuk adik alya.....

'

tu yang hati ini hancur, luluh, punah, kecewa semua ada nie..... ingat balik nanti boleh lah tunjuk kat hubby kasut baru..... selalu jugak jenjalan ngan hubby singgah kedai kasut..... tapi kompem hasrat jadi batal coz hubby lebih excited tengok kasut dia dari bagi komen pada kasut2 yang aku tunjuk kat dia..... huhu, so malam ni ingat nak jalan lagik cari kasut sampai jumpa..... tu pon Insyaallah lah kan, kalau diperkenan oleh yang di pertua cum driver aku tu..... hehe, sok nak balik kampung MIL, tu yang nak kena beli jugak tu..... kasut jenjalan dah x der stok kat umah, yang ada cume selipar bodo yang aku bawak jenjalan pi pasar jerk..... huhu, x best nyer.....

'

so, harap2 hubby bagi sokongan ngan idea aku nie.....

"dear, jom kita pi shopping kasut malam ni yerk..... pleeease"

'

k, sekian

'

'





p/s : lylie, aku gelar ko budak pintu sebelah, x per
kan.....
haha, jangan marah tau, nanti kena jual..... merana pulak iqmal
nanti...... hehe

3 comments

April 29, 2011 at 3:24 PM

ceh..bdk pintu sebelah nie memeang bkn larat sgt nk jln pn kn...hahahahah.......akak tuh cerewet sgt......esk beli kt kuantan je la.....hahahah

April 29, 2011 at 4:39 PM

hehe, bukan cerewet.. tapi biar alah membeli menang memakai.. mane boleh beli kat kuantan, ilang jenama "KL' tu nanti.. haha

April 29, 2011 at 4:40 PM

Haa haa...tajuk!!!

Ingatkan apa lah yg luluh sgt tu...ekeke...rupanya sbb tak jumpa kasut yg berkenan...adohai masz masz :D

Latest n3: Lena Di Ulit Intan...

Post a Comment