^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27.4.11

Home » , » *Mahu Jumpa Kontraktor Rumah Kami Petang Ini*

*Mahu Jumpa Kontraktor Rumah Kami Petang Ini*

~n3 excited & risau~


'


'


'


huhu, kat sini dah bunyi dam dam dum..... bukan bunyi mercun tapi bunyi menandakan hari akan hujan..... hari ini naik motor datang koroje..... petang ni nak jumpa kontraktor yang buat rumah kat Rawang..... dari KL ke Rawang perjalanan ambil masa dalam 45 minit..... sebelum tu kena ambil my lil Aisha kat umah 'umi' pengasuh dulu.....


'


hm, ada kaitan tak semua apa yang aku taip kat atas tu????? hehe


tentulah ada kan.....


'


dan item paling penting adalah.....


'


HUJAN - dah nak ujan nie


MOTOR - ambo naik motor, janganlah ujan


KONTRAKTOR - semangat nak jumpa ni, discuss progress rumah


AISHA - harap2 x hujan time ambil balik karang


RAWANG - tiap2 minggu kami ke sana


'


k, sekian












3 comments

April 27, 2011 at 6:38 PM

hehe.. harap2 tak hujan lah ye.. ^__^

April 27, 2011 at 9:44 PM

belum sattle lagi yer mas...
agak lama juga..
tak apa.. asalkan rumah idaman akan terlaksana..
ayu tak sabor nak tunggu hasilnya

April 28, 2011 at 9:19 AM

wahhh besh nye..aku pun tak sabo gak beli rumah nih .. tp bajet ngan lokasi belum ade

Post a Comment