^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

18.4.11

Home » , , » *Inai Mekah Di Jari Cilik Itu*

*Inai Mekah Di Jari Cilik Itu*

lama sungguh rasa x update blog, last week x sempat nak update coz ada aktiviti bengkel kat IKN, Rawang..... sempat update sikit jerk..... huhu

'

so, hari ni x boleh juga nak taip cerita panjang2 coz ada kerja yang menanti..... cuma nak kongsi sikit cerita pasal semalam..... INAI MEKAH.....

'

actually, Inai Mekah ni my MIL dah bagi last year lepas balik dari menunaikan Fardhu Haji bersama FIL..... banyak juga la kami dapat cenderahati dari mereka, ada teropong ajaib, baju jubah sorang sehelai (bila lah aku nak pakai yerk, huhu), minyak wangi, tasbih, inai n pelbagai kurma + kismis.....

'

dan semalam, aku dengan senang hati telah merasmikan pemakaian Inai Mekah ke jari mungil my lil Aisha..... aku pakaikan time dia tidur start jam 3 petang..... ikut instruction kat packaging, letakkan inai dalam tiub tu ke atas kuku dan biarkan selama 1 jam sehingga kering, kemudia cuci dengan sabun untuk dapat hasil yang memuaskan.....

'

then, see the result here.....

'

Inai Mekah Di Jari Cilik Itu ~ my lil Aisha

' zoom sikit, jari jemari sebelah kanan sahaja aku letak '
hah, pic terbaru my lil Aisha di kedai makan malam tadi.....

ada review pasal kedai makan ni tau..... tunggu

'

'

k, sekian