^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

22 April 2011

Home » » *Selamat Hujung Minggu*

*Selamat Hujung Minggu*

esok hari sabtu n adalah hari cuti bagi mereka2 yang bekerja di sebelah pantai barat..... tapi tidak bagi orang yeng kerja swasta la kan..... @ orang yang kerja di shopping mall kan.....

'

bagi aku..... esok adalah hari cuti..... n aku x payah nak susah2 hati pikir kena outstation coz dah ada orang lain yang cover kerja aku..... trimas bro wan..... i like..... hehe

'

perancangan esok..... ingat nak buat kuih..... banyak juga dah copy resepi dari blog kak ummi..... harap jadi la plan aku nie yer..... tapi kena la dengan sokongan en.hubby jugak kan, coz dia juga yang beria nak buat kuih nie..... hehe

'

doakan kami berjaya yerk..... n SELAMAT BERCUTI HUJUNG MINGGU!!!

'

huhu, x balik dr opis lagik ni.. tengah tunggu hubby main ping pong lagik kut kat bawah tu..... sian Aisha kat umah 'umi' pengasuh, mesti dia tengah tunggu..... isk

'

k, sekian



1 comment

April 22, 2011 at 8:05 PM

kak masz meh join contest nie

http://myfaraflk.blogspot.com/2011/04/contest-candid-dari-blog-suemuncet.html

Post a Comment