^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.4.11

Home » , » *Model TV On Da Way*

*Model TV On Da Way*

hah, x mor cerita bebanyak..... lepas ni nak kena sambung wat kerja laks.....
k, just nak share perangai my lil Aisha sekarang nie.....
'
'

suka duduk atas kabinet TV.....

'

diangkut nye sekali dia nyer teddybear yang telah dipakaikan baju.....

'

siap posing lagi biler nampak aku snap pic dia.....

'
hah, puas ajak turun, tetap x nak, so aku snap lagik.....
'

posing lagi..... teddy bear ntah ke mana hala.....
'

oleh kerana mutu pic x berapa nak lulus, maklum lah aku snap guna camera HP yang murah tu jerk kan..... so, aku edit la pic ni biar konon2 ada effect la kan, tapi tetap x berapa nak menjadi, so kat sini aku guna effect colour pencil opac 30% > lighten curves sikit.....

'

k, sekian

'

'

8 comments

April 21, 2011 at 12:38 PM

seb baik la tu tv nipis klu kotak mau die tak muatkan...huhu
jgn jatuh sudah cam anak opis mate ..pastu tgn patah....
kabinet tv die tinggi la

April 21, 2011 at 12:44 PM

xyah beli kerusi lepas nie masz..

April 21, 2011 at 12:44 PM

uisshh kak masz tengok2 sikit kang kena hempap tv..kan penah ada kes bidah mati dihempap tv..minta2 perkara buruk tak berlaku..

April 21, 2011 at 1:19 PM

@ eima;

hm, seb baik la..... insyaallah sentiasa dalam pengawasan mata ini

April 21, 2011 at 1:20 PM

@ zura;

haha, betul gak tu... jimat

April 21, 2011 at 1:21 PM

@ myfara FLK;

nauzubillah, sebab tengok ler dapat snap pic nie... hehe

April 21, 2011 at 3:20 PM

aisha nak suruh mama tgk dia bukan tgk tv..hihihi

April 21, 2011 at 6:01 PM

@ MrS. F!zA;

huhu tu lah kan.. layan je la..

Post a Comment