^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25 April 2011

Home » » *Lunch Menu Today*

*Lunch Menu Today*

burbbb!!


'


alhamdulillah, dah kenyang..... tapi rasa x seronok pulak lunch hari ni..... bukan apa, turun2 jerk kat cafe, huhu lauk sume dah habis..... di sebabkan 1 kedai x buka, maka lauk pada hari ini pun habis..... iskiskisk


'


so, hari ni aku ambil lauk ikan keli goreng ngan sayur sawi goreng jerk..... + nasi putih la kan.....


+






+ = pic from mr.google


'
hm, x berapa nak makan sebenarnya, tapi sebab tekak nak makan juga, maka aku ikutkan je lah tekak aku nie..... air aku just ambil lipton green tea yang pagi tadi punye..... hehe
'
dah kenyang nie, nak BW kejap mana yang sempat yerk.....
'
petang2 sikit karang nak kena sambung aktiviti re'follow kengkawan mana yang tertinggal pulak..... huhu banyak lagi lor, tapi demi kengkawan, akan ku harung jua aktiviti itu.....
'
k, sekian

2 comments

April 25, 2011 at 3:01 PM

itu pun dh sedap masz..

April 25, 2011 at 3:19 PM

wah sedapnyer....ikan keli bercili tu...dah lama tak makan..

Post a Comment