^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20 April 2011

Home » » *Majlis Perpisahan Staff bahagian*

*Majlis Perpisahan Staff bahagian*

n3 tertunda sebenarnya nie..... kejadian dah lama berlaku tapi baru sekarang baru nak cerita..... tengah kemas2 folder gambar, tetiba nampak la gambar2 nie n trus la terpanggil nak kongsi dengan kengkawan.....

'

kejadian telah berlaku last month kerana seorang staff yang kira otai di bahagian aku bekerja ni kena pindah ke bahagian lain..... iaitu Noor Hapizah Abdullah, nama glemer Kak Fizah..... dari bahagian usahawan dia kena pindah ke unit perolehan, kena buat L/O la pulak..... semoga Kak Fizah berjaya di ruang sana..... haha

'

jom kita tengok gambar sambil bercerita yerk.....

semua lelaki lelaki itu memakai baju Melayu, coz majlis ni di buat pada hari Jumaat..... pi solat Jumaat dulu, then lepas mereka lelaki itu balik, baru di adakan majlis tersebut.....

'

'

hah, wanita yang berbaju hijau itu lah Kak Fizah, orang yang dirai pada hari tersebut..... memasing tengah syiok mulut penuh dengan makanan.....

'

'

dah sedar ada orang snap pic, barulah posing senonoh sikit, memasing kontrol mulut biar x kembung..... hehe

'

'

dari kiri

Pengarah Bhgn Usahawan, En Ibrahim - Timbalan Pengarah Bhgn Usahawan, En Mat Rasul - Pengarah Bhgn Teknikal, En Kamaruzaman
'

'

lagi aksi makan2 kami..... penuh meja dari hujung ke hujung dengan makanan..... makan sampai muntah ko..... huhu

'

'

sebagai kenangan, ada sedikit cenderahati buat Kak Fizah..... harap suka nyerk dengan hadiah tu.....

'

' hah, dalam gambar tu dua orang wanita yang bertukar posisi kerja, Kak Fizah keluar dari bahagian kami, n diganti pula dengan Ana yang sebelum ni bekerja di Bhgn Strategi Korporat..... welcome dear!!
'

'

ha!!!!! ni sedikit dari menu petang tu..... senarai menu.....
menu utama : Claypot Bee Hoon Sup
menu sampingan : Roti Jala Kuah Durian
dessert : Kek Blueberry kuuut, buah-buahan

air : Cendol mabeles
'

'

so, diharapkan kami akan terus bekerjasama selagi kami berada di bawah satu bumbung yang sama.... ooo yeah!!

'

k, sekain

'

'

1 comment

April 21, 2011 at 7:40 AM

tk lama lg kt ofis sy ni pon ada mjlis perpisahan..utk 3 org sekali yg kna bertukar.. mmg syiok makan2 tp tk syiok khlgn bos yg baik.

Post a Comment