^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

07 February 2011

Home » *Dah mula kerja semula dah*

*Dah mula kerja semula dah*

haha, dah tengahari baru nak buat 1 n3..... dari pagi tadi sampai trus jerk buka maklumat2 yang di bawa balik dari sabah, maklumat ape yerk, hehe rahsia kerajaan..... huhu rahsia la sangat.....
'
hm, lepas seminggu bercuti, bertunggang tunggek ngan lil aisha kat umah, rasa macam x cukup lagi jerk cuti..... tapi nak wat camne kan, x kan asik nak cuti jerk, kene la kerja, kalu x keje sape nak tolong bayarkan hutang PTPTN aku nie..... huhu insyaallah lagi 2 taun abis da utang tu......
'
hm, mood kerja masih di cari2 di sini...... kat bawah meja ker? kat tepi kerusi ker? kat dalam tray fail ker? kat belakang pc ker?..... huhu dah jumpa separuh, tapi lagi separuh tenga carik ni nak biar full tangki mood kerja..... biar rasa seronok jerk kerja nie kan, biar ikhlas..... haha ape aku merepek da.....
'
'
'
hah! see da pic, ini adalah salah satu pic yang diambil kat sabah last 2 week bersama klik yang bersama2 pi sana untuk kerja..... haha, kerja ke melaram?..... sambil menyelam minum air kata orang kan..... hehe, chuppp! letak 1 pic dulu erk..... nanti kita kongsi yang lain2 pulak...... saje wat panas enjin.. haha boleh gitu.....
'
x mor bebel bebanyak, coz nak sambung cari mood kerja nie.....
'
pssssst,
nak tau?? aku baru tau pagi tadi..... ingat x pasal n3 aku
pasal seorang
pegawai yang dinaikkan pangkat tapi tak tau buat kerja, sebenarnya pegawai tu tak pernah pon n tak tau buat kertas kerja @
nota makluman rupenyer, patut arr suoh orang lain buat..... cheh nama jerk
pegawai tapi x nak usaha buat sesuatu yang dia tak tau.....
'
k, sekian
'
'

2 comments

February 7, 2011 at 2:29 PM

kat opis aku ni pun sama ...
nama je ade degree bagai tp nk type surat pun tak reti ... bila ditego marah ..kate kite nih tak sepandai die ... kite sekolah tak tinggi cam die

February 7, 2011 at 2:34 PM

eima;
owh ada jugak eh?? hm, teruk kan, jadi kita sebagai orang bawahan la yang jadi mangsa..

Post a Comment