^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

8.2.11

Home » *Penatnya kerja hari nie..... lunch makan buah jerk*

*Penatnya kerja hari nie..... lunch makan buah jerk*

huhu,
'
penatnya hari nie..... dari pagi tadi asik diskas diskas diskas..... biasenya kalu kucing ada meeting, tikus boleh la berkeliaran dengan sewenang wenangnya kan..... tapi tidak bagi aku n kengkawan seopis pada hari ini.....
'
ni sume adalah lanjutan daripada meeting petang semalam yang abis jam 7.00 malam..... haha, meeting abis jam 7.00 malam tu..... sian kat aisha kena dok umah 'umi' pengasuh sampai memalan kan.....
'
ari ni sambung lagi meeting petang semalam yang tertangguh, tapi bos xder coz dia ada meeting lain ngan pihak pengurusan..... ingat bos meeting, boleh la aku berjimba2 kat bawah ni..... tapi x boleh jugak coz abis meeting, bos nak tengok hasil perbincangan kami nanti..... hah! sume orang kelam kabut ler siapkan perancangan baru untuk projek akan datang selama setahun..... huhu
'
alhamdulillah, group aku dah hampir siap, cuma kena perkemaskan lagi jerk perancangan kami tu..... lepas lunch ni bos nak tengok sekali ngan kos yang nak digunakan..... hurm, kalu tengok perancangan yang dibuat, macam akan ada lagi jerk kerja2 outstation nie..... huhu harap2 bukan aku la yang kena pi jejauh tu..... x mor dah la.....
'
lunch..... makan buah jerk, kuih beli pagi tadi pon x abis lagi dek penangan diskasen yang dibuat..... huhu, sambil makan buah nak BW umah kengkawan jap sebelum sambung keje semula.....
'
k, sekian

2 comments

February 8, 2011 at 2:46 PM

alahai..siannye, cukup ke makan buah je?

February 8, 2011 at 2:54 PM

xpe kang balik umah terjah dapur..

Post a Comment