^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21 February 2011

Home » » Lucky Draw Souvenir Dari SABAH : TAMAT

Lucky Draw Souvenir Dari SABAH : TAMAT

assalamualaikum,
'
x boleh nak taip bebanyak..... banyak keroje menanti nak kena setelkan nie..... dari pagi x dok kat tempat, asik ler naik turun opis layan kontraktor, layan peserta demo, layan electrician, layan supliers..... huh penat.....
'
nak tengok peserta tambahan LD S.D.S x bole coz line tenet slow ler, x boleh nak buka comment box.....
so, online kejap jerk n update,
'
!!!TAMAT!!!
'
insyaallah akan aku gagahkan jugak cabut undi malam ni n umum keputusan esok..... tu pon kalu sempat mencelah sekejap dari buat kerja yerk.....
'
k, sekian
'
'

2 comments

February 21, 2011 at 1:54 PM

tapi mai tolong akak kan sambungkan call..hehehehe

February 21, 2011 at 1:55 PM

cepat cabut masz...xsabar nk th nie...

Post a Comment