^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.2.11

Home » *Lepas rindu kat blog*

*Lepas rindu kat blog*

~entry tetiba timbul~
'
'
huhu, lama x muncul kat sini, n lama itu juga lah aku x jenguk kengkawan kat sini..... sibuk sungguh2 la bila dah start promosi nie.....
'
kat opis aku ni sekarang sedang berlangsung
EKSPO HARI KRAF KEBANGSAAN
bermula 23 februari - 7 mac 2011, jam 10.00 pg - 10.00 mlm
'
tu yang aku sibuk jerk nie..... sibuk menjaga makcik2 yang buat demonstrasi pembuatan kuih tradisional..... ada kuih bahulu n muruku selangor, kuih bangkit penang, kuih karas langkawi, kuih akok kelantan, apam johol, dodol n lemang negeri sembilan dan kek lapis sarawak.....
'
kepada kengkawan yang nak rasa boleh lah datang ke Kompleks Kraf Kuala Lumpur, Jalan Conlay, Kuala Lumpur, insyaallah akan aku layan kalau aku x sibuk..... boleh juga nak membeli kuih tu + barang2 kraf lain yang diperbuat original di malaysia.....
'
seb baik la hari ni dah boleh mem'free'kan diri, tu yang menyelit juga masa nak buat n3 nie..... hehe
'
lepas ni nak buat n3 perkembangan renovate rumah.....
'
k, sekian
'
'

3 comments

February 25, 2011 at 9:14 AM

ohh leh jumpa mas kat sana la ye...mesti sebuk sgt kan...kalau dkt sure rasa nk pegi sebab nmpk menarik je hasil kraftangan yg dok iklan dlm tv skrg ni..mesti mcm2 ada kan..

February 25, 2011 at 9:19 AM

kalau i jadi macam u, sure boleh bankrap sebab kalau boleh semua nak beli.. nak nak kalau ade sos keropok ker.. keropok, kerepek, bmemang i main beli jer :D

February 25, 2011 at 3:55 PM

klu masz yang layan bleh dapat diskaun tak ataupun free....hehehehe

Post a Comment