^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.2.11

Home » » Lucky Draw Souvenir Dari SABAH

Lucky Draw Souvenir Dari SABAH

~sticky entry until 21 February 2011~
~new post scroll down~
'
'
'
'
assalamualaikum & salam 1 Malaysia
'
mood bercuti n aura sabah masih ada dalam diri ini, hoho
so maszmadi.blogspot.com bermurah hati nak berkongsi souvenir dari negeri di bawah bayu
'
dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim
secara rasminya Lucky Draw Souvenir Dari SABAH dilancarkan di blog ini
'
caranya mudah sesangat:-
'
firststly kene la follow blog ini yerk
'
pastu tinggalkan komen korang di post ini dengan menaip
"NAMA nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di URL ADDRESS"
'
NAMA perlu ditukar dengan nama anda dan URL ADDRESS perlu ditukar dengan url address blog anda.
e.g
"maszmadi nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di maszmadi.blogspot.com"
'
camane, senang x?
x perlu letak banner di blog memasing, x perlu buat n3 n x perlu tepek gambar bagai
'
LD ini akan bermula pada 7 Februari 2011 jam 11.30 tgh dan
akan berakhir pada 21 Februari 2011 jam 11.30 tgh jugak, k
pemilihan penerima souvenir akan dipilih melalui cabutan, dah kata lucky draw kan.. hehe
'
'
k, selamat meninggalkan komen
'
'

33 comments

February 7, 2011 at 2:41 PM

"eima nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di mysweetzlife.blogspot.com"

ok done

TQ

February 7, 2011 at 2:47 PM

http://eima-contest.blogspot.com/2011/02/lucky-draw-souvenir-dari-sabah.html

wat entry sbb nk promote ...
sbb kite ur early bird...

February 7, 2011 at 3:04 PM

thanx eima coz promotekan LD masz yerk..

February 7, 2011 at 4:18 PM

"zaikulim nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di zaiikulim.blogspot.com"

ok done

Tq

February 7, 2011 at 11:04 PM

"erawatie nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://erawatie18.blogspot.com/"

February 7, 2011 at 11:06 PM

"Taufid nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://taufidris.blogspot.com/"

February 8, 2011 at 1:00 AM

"sakinah nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://segalanyerkuterima.blogspot.com/"

February 8, 2011 at 2:04 AM

"qard nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di
http://qard91.blogspot.com/

February 8, 2011 at 12:09 PM

"syakila nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di
http://nurnuha-syakila.blogspot.com/"

February 8, 2011 at 12:24 PM

"ogy nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di
http://ogy2112.blogspot.com/

February 8, 2011 at 12:40 PM

"Juniza nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di
http://blogjuniza.blogspot.com/

February 8, 2011 at 12:45 PM

"ina nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di
http://inasepi.blogspot.com/

February 8, 2011 at 1:41 PM

"sofiah nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/"

ok done

TQ

February 8, 2011 at 1:54 PM

"ina nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di
http://inahasan.blogspot.com/

February 8, 2011 at 2:16 PM

"Sarah nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di
http://sarah-rinduselalu.blogspot.com"

February 8, 2011 at 2:27 PM

"Chugie nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di URL http://iezmierah.blogspot.com"


senang nye nak join masz.. best2!!

February 8, 2011 at 2:39 PM

"Leen nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di
http://emmileen.blogspot.com/"

February 8, 2011 at 2:53 PM

"Zura nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://zura-merrygoround.blogspot.com"

nasib baik xterlepas walaupun due lama lg...hihi..

February 8, 2011 at 9:36 PM

mas...
macam berminat lah....nanti ayu join yer..insyallah

February 9, 2011 at 1:10 AM

salam masz

aisha join ya

"Aisha nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://Adyshariz.blogspot.com

TQ

February 9, 2011 at 10:55 AM

salam

join ya

"Cutemummy nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://rinna57.blogspot.com/"

TQ

February 9, 2011 at 11:11 AM

"Azwa nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://norazwa50.blogspot.com/"

TQ

February 9, 2011 at 11:32 AM

"zalina nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di usharapa.blogspot.com"

ok done

TQ

February 9, 2011 at 2:25 PM

"LYA nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/"

February 9, 2011 at 5:28 PM

"Ayu nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://ayuayu101.blogspot.com/"

February 9, 2011 at 5:59 PM

"Ilah nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://rosilahi.blogspot.com"

February 9, 2011 at 6:06 PM

thanx pada yang dah join LD nie..
tp mana2 yang masz x sempat nak lawat umah lagi tu mintak maap bebanyak yerk.....
tenet so slowwww lor..

February 10, 2011 at 11:31 AM

"IZAN nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://izancute.blogspot.com"

February 10, 2011 at 12:46 PM

"eB ezrin nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://mamaaerish.blogspot.com/"

Tq >_<

February 10, 2011 at 3:32 PM

"myfaraFLK nak souvenir dari sabah juga,jemput melawat saya di myfaraflk.blogspot.com"

February 11, 2011 at 2:56 PM

Assalamualaikum..........mas.....

"Ayu nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://ruhayurazali.blogspot.com/"

February 16, 2011 at 12:04 AM

salam...

"Nureen nak souvenir dari SABAH juga, jemput melawat saya di http://nureenasir.blogspot.com"

tq..

February 16, 2011 at 11:09 PM

Nadiah Sidek nak souvenir dari sabah juga, jemput melawat saya di http://ummsyuhada.blogspot.com/

p/s: tak perasan pun ada lucky draw ni..mujur tak tutup lagi..huhu..

Post a Comment