^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.2.11

Home » *hajat nak BW peserta LD Souvenir Dari Sabah tak kesampaian*

*hajat nak BW peserta LD Souvenir Dari Sabah tak kesampaian*

huh
'
ingat nak BW umah kengkawan yang join LD aku tu..... tapi x boleh terlaksana pulak..... nak bukak comment box pon x boleh ler..... so, apa yang aku buat pada waktu lunch yang panjang ni adalah BW kengkawan yang ada dalam bloglist..... tapi x boleh la sume kan, nak bukak satu2 page pon bende bulat2 (searching) tu muncul lama tau..... n nak tinggal komen pon x boleh buka comment box korang..... huhu kiciwa aku.....
'
tp x per, kat sini aku ada track kan umah kengkawan yang aku sempat jengah tengahari ni..... nak kuar jenjalan x der mood.....
'
'
hehe, ada yang cerita pasal ada karnival kat putrajaya - cam best jerk kan, cerita pakai baju time pregnant sekarang, cerita masakan - teringat masakan mak kat kampung la plak, cerita makan2 ngan kengkawan opis, cerita sambutan birthday seseorang - heppi bday, cerita makan sate - nyum2 sedapnya n ada jugak cerita manusia buat plastic surgery nak jadi anjing - nauzubillah.....
'
sorry yerk kengkawan aku x tinggal kan komen kat CB korang, bukan x sudi n bukan niat nak jadi silent reader, tapi line tenet yang very de slowww time lunch nie..... mungkin lain kali yerk.....
'
pada yang x der dalam senarai tu bukan aku x jengah umah korang, tapi jap2 lagik yerk..... jap lagi bos ada meeting kat atas, so aku try bukak yang lain2 tu yerk, mungkin time tu nanti dah boleh buka CB kat blog, baru la best nak lawat umah kengkawan kan..... hehe, tungguuuuu
'
k, sekian
'
'

2 comments

February 11, 2011 at 2:57 PM

As salam,

memahami..ayu pun hari ini off day, citarasa rinduan tutup..
still banyak kerja nak lakukan...

itu yang kurang BW

February 13, 2011 at 12:58 PM

Ai tgh jadi Silent Reader ni. teheheheh.. :D

Post a Comment