^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.2.11

Home » *Waktu lunch, satu entry*

*Waktu lunch, satu entry*

haihaihai,
'
masa lunch dah rupenyer yerk..... baru lah sempat buka internet nie la..... hadoi, ape la yang aku buat dari pagi tadi yerk..... ni sume angkara lanjutan kerja2 semalam n semalamnya..... huhu
'
dah la 2 hari berturut balik lewat..... hari ni sambung lagi kerja semalam yang dah setel sebenonyer tapi bos mintak fit-in kan dengan takwim aktiviti promosi la pulok..... ha, mencari n berkira2 kena tukar tarikh la pulak..... habis sume perancangan yang kami buat selama 2 hari..... huwa!!!!!
'
tapi x per, setakat ni aku masih boleh bersabar lagi..... 3 hari ngadap bende yang sama, asik ler main nombor, RM n tarikh 2 yang memeningkan kepala..... bayangkan 1 bulan nak kena buat 6 aktiviti lain2 di negeri lain2..... hah!! poneknyer mokcik..... mintak2 hari ni boleh la balik awal.....
'
tu baru perancangan, belum laksana lagi..... mau badan kena belah 6..... haha, seb baik la 1 group ada 5 orang..... so, kena pecah2 la kami ni nak berjalan outstation lagi lepas nie..... hehe, sekali lagi menjadi harapan aku supaya tidak di hantar negeri yang jauh2 cam last project..... ameen
'
nak BW jap mana yang sempat..... jangan lupa join LD aku kat SINI yerk
'
k, sekian
'
'

2 comments

February 9, 2011 at 1:41 PM

pun tgh bizi jgk ni..time rehat ni baru nak BW...

February 9, 2011 at 2:00 PM

hm, agaknye sume orang tengah bz kan.. huhu

Post a Comment