^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.2.11

Home » *Hajat nak berblogwalking tak sesampaian, tenet slowwwww*

*Hajat nak berblogwalking tak sesampaian, tenet slowwwww*

haha, dah abis waktu lunch dah..... tapi x sempat nak berBW..... bukan saje2 x nak jenjalan umah kengkawan, thanx pade kengkawan yang datang berkunjung umah hamba yang x seberapa nie..... tapi ni sume line tenet punya pasal..... huhu
'
maklumla time lunch, mungkin masa ni la orang2 nak bertenet jugak kan..... tapi sebelum ni ok jerk..... ari ni lain macam lak slowwwww nyer tur..... dari lepas buat n3 1st tadi sampai nak abis lunch dah..... 1 umah kengkawan pon aku x sempat nak berkunjung..... sume bulat bulat bulat jerk..... ha, maksudnye searching ler tu..... haha
'
so, dah abis waktu lunch, kena sambung keje balik, kena sambung diskas ngan asst. bos balik yang tergendala waktu lunch tadi.....
'
k, sekian
'
'

1 comment

February 9, 2011 at 2:26 PM

hihihi.. xpe.. nk buat camnerkan.. lya pon bru2 ni sunyi j cz sibuk urusan perppindahan k ofis baru ..pahtu line tenet kat ofis baru poblem la.. ni dah ok.

Post a Comment