^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13 February 2011

Home » , , » *Rumah Taman Rawang Perdana : Alhamdulillah, dah confirm kontraktor*

*Rumah Taman Rawang Perdana : Alhamdulillah, dah confirm kontraktor*

Alhamdulillah, dah setel discuss ngan kontraktor pagi tadi pasal quo. yang dia bagi untuk reno umah kami kat TRP..... tangok harga yang di beri, trus kami setuju n mungkin ada sikit tambahan @ kurangan di akhir pembayaran setelah selesai sume kerja2 reno..... discuss cuma di tepi kreta di luar rumah kami di TRP tu coz ada kreta jiran sebelah park kat depan pagar, so kami x boleh mencelah nak masuk umah..... sesuka jerk park kreta dia kat depan umah orang kan..... tapi x per, lepas ni jangan harap aku nak bagi park kreta ko kat depan umah aku tu..... haha, niat dah jaat nie.....
'
balik pada cerita kontraktor, abang azhan memang sempoi la discuss ngan dia..... kenak dia pon dari mudah.my jerk, almaklumla, hubby memang pelanggan setia laman sesawang tu, sekarang ni nak shopping pon hanya di hujung jari jer kan..... ops, lari tajuk lagi.....
'
so, berapa yerk quo yang kami dapat untuk reno rumah kami tu, apsal trus konfirm jerk, x discuss lagi ker kalu2 ada perubahan..... hehe kami akan discuss dari masa ke semasa..... nak tau harga berapa, insyaallah, sok akan aku update yerk.....
'
kira kalu bagi orang2 yang nak kahwin kan..... proses merisik dah kami buat semalam, hari ni dah pon hantar tanda pada pihak yang nak di pinang..... sok kami akan pinang trus lah pihak tersebut..... then baru lah boleh pihak tersebut bersedia dengan kerja2 yang perlu sebelum ianya menjadi hak kami sepenuhnye..... insyaallah awal bulan depan dapatlah kami hak itu.....
'
weehuuuuu! x sabarnya nak dok umah sendiri.....
'
k, sekian

2 comments

February 13, 2011 at 8:15 PM

mas

ayu pulak yang tak sabor nak lihat rumah baru maz..lagi2 lah maz nak bt kelainan di halaman umah,
pss...ayu pun tak suka jiran rumah tumpang paking suka2..hahahha

February 13, 2011 at 11:48 PM

oh..kenal kat mudah.com jer ke..? rawang perdana ngan rawang country homes tak jauh pon..pas ni berjiran ler kita..hehe

Post a Comment