^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.3.12

Home » , , , , , » *Tiny Pillow For Newborn Baby*

*Tiny Pillow For Newborn Baby*

salam Jumaat,
penghulu segala hari,

erm, nak share projek yang baru selesai last week.....
khas buat my new born baby.....
upsss
bukan baby aku, tapi baby akak @ Mak Uda Aisha.....
lahir pada 26 Feb 2012 yang lepas.....


a tiny pillow for her.....


tecit jerk saiznyer, dah kata tiny kan.....
mestilah kecik, haha.....
saiz 15cm x 15cm

nak buat apa yerk ngan tiny pillow nieh?.....
ofkos la bukan buat letak kepala kan.....
kalau lekatkan getah kat belakang dia leh letak kat pergelangan tangan kan.....
jadiklah macam gelang tangan kan.....
hehe idea idea.....

lagi buleh buat apa yerk.....
kena pikirkan nieh.....

k, sekian

ada gak aku buat tiny pillow buat my lil Aisha.....
sukanya lah dia, seronok aku, makin bertambah semangat aku nak ber'felt craft nieh.....
nanti aku update yang Aisha nye yerk.....
hehe


10 comments

March 16, 2012 at 9:51 AM

cantiknya1`

March 16, 2012 at 10:01 AM

cutenya

March 16, 2012 at 10:10 AM

nk satu?beli kat ne? ke buat sndiri? guna kain felt kn?

March 16, 2012 at 10:28 AM

comel..bleh beli?

March 16, 2012 at 10:41 AM

sgt comey!!!! cute jek tgk....kreatif2 ..... tu la skrang pemes org buat felt craft nie....

March 16, 2012 at 12:41 PM

@Cik FaRiZaM yup guna kain felt, buat sendiri jerk.

March 16, 2012 at 12:42 PM

@KhaiRin : anies huhu, mana bleh beli, tu dah ada nama, hehe

setakat ni buat suka2 jerk, kalu ada orang order baru buat..

March 16, 2012 at 12:57 PM

cantek :)

March 16, 2012 at 1:52 PM

WAH meriahnye... nk jugak

March 16, 2012 at 2:53 PM

kreatifnye~ best2~

Post a Comment