^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

8.3.12

Home » *Gaji Kakitangan Awam Tahun 2012*

*Gaji Kakitangan Awam Tahun 2012*

salam,

erm keputusan dah pon PM umumkan...
SBPA dibatalkan pelaksanaannya...
gaji kakitangan awam naik 13%...
kira yerk kengkawan yg berkaitan...
ada apa nak komen?...

Happy Women's Day

k, sekian

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments

March 8, 2012 at 11:39 AM

camana nak kira???
huhuhu

March 8, 2012 at 12:17 PM

ok lah ni...naik lebih sikit drp SBPA hari tu...hehe..

Alhamdulillah...

March 8, 2012 at 2:18 PM

tak pernah ambik tau sebab xdo kene mengena...hehe

March 8, 2012 at 7:20 PM

Hi... Salam, saya ada menjual baju babies and kids, gift set for baby, yang comel2 dan dengan harga yang berpatutan... kalau berminat feel free to browse my blog (http://mummyslittlestars.blogspot.com/ ) or facebook page saya Mummy’s Little Stars (http://www.facebook.com/pages/Mummys-Little-Stars/280582848680896?ref=tn_tnmn)... ok, TQ and bye..

March 8, 2012 at 7:21 PM

tengah blogwalking la ni... rata2 blog cerita pasal ni aja hari ni... tapi alhamdullillah... skim ni lebih fair dari sbpa.. kann!!!

March 9, 2012 at 9:38 AM

apa2 pun alhamdulillah rezeki anak..
erm..akak alyn x berjaya lagi update blog guna phone..nak taip tu x bley plak..aduss..maybe sbb phone x secanggih phone akak kot..p

Post a Comment