^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24.3.12

Home » *Thanx to Anies*

*Thanx to Anies*

Salam,

erm baru je lepas antar Khairin : Anies balik.....
upss bukan antar balik umah, tapi antar kat kemah shutle jerk.....
cumel plak anies tengok live kan.....
hehe

thanx to Anies coz sudi datang ke HKK2012 kat KKKL nieh.....
siap bawak sebinier utk Aisha lagik.....

maaf kalu layanan Masz x berapa nak selesa.....
maklumla si kecik tu ada.....
nak bergambar pon x sempat kan.....
huhu
erm.. harap Anies x serik dtg sini yerk.....

K, sekian
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments

March 25, 2012 at 9:12 AM

ouh..jumpa blogger erk??
=)

March 25, 2012 at 4:03 PM

sama2 kasih jg ye kak!
yg pntg dpt jumpa..bkn sng tu wpn dok kl hehehe...
tu la 1st time sy ke sn.sblm ni lalu je..
pe pn nnt pesta buku @ PWTC kena dtg tau bw aisya skali..
TERIMA KASIH BYK2 JG = BROOCH!

March 26, 2012 at 2:50 PM

Salam

Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


Terima kasih.

Post a Comment