^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.3.12

Home » , , , » *Projek Brooch Orang Kampung*

*Projek Brooch Orang Kampung*

salam,

erm, ingat x semalam punya entry pasal Projek Blue Children Hairband.....
hari ni nak cerita sikit pasal Projek Brooch Orang Kampung.....



projek apa?..... 
nanti bila dah siap 100% baru aku bagitau yerk.....
sekarang baru 60% siap.....
nak guna pertengahan bulan 4 tahun nie.....
harap2 ia betul2 siap bila nak guna nanti.....

bukan apa, aku buat kat opis jerk.....
time lunch hour (1 jam) hari isnin sampai hari khamis.....
macam hari jumaat nie ada extra sikit la coz lunch hour panjang kan.....
time petang sambil tunggu calling dari hubby untuk balik rumah, sempatlah aku sentuh sikit.....
malam kat umah n weekend memang x sentuh langsung coz nanti ada pulak yang menolong.....
huhu, kang jadi projek lain pulak.....
weekend haruslah hari untuk keluarga kan.....
hehe
doakan semuanya berjalan lancar yerk kengkawan.....

k, sekian

hujung minggu ni ada plan nak bawa Aisha pi playground.....
moga menjadi.....
ameen.....
erm, dah baca laporan penuh perubahan gaji baru kakitangan awam?.....
naik ke x naik ke..... banyak ke sikit ke.....
aku tetap dengan kerja aku.....
alhamdulillah dengan rezeki yang diberikan.....



8 comments

March 9, 2012 at 8:28 AM

terbaik la projek nie
anum suka ngan skim ssm nie :)

March 9, 2012 at 8:58 AM

wah menarik je tgoknye.... =)

March 9, 2012 at 9:36 AM

alin nak teka akak buat semua nie utk gify wedding adik akak eh..? menarik lain dari yg lain..lgpun sentuhan dr tangan sendiri lebih bermakna..

March 9, 2012 at 2:05 PM

kreatif maz nie ;)

March 9, 2012 at 2:37 PM

wah mmg projek bsr2an tuh :)

March 9, 2012 at 2:51 PM

moga segalanya berjalan lancar =)

March 9, 2012 at 5:18 PM

bgs ni.. kreatif!

March 10, 2012 at 10:11 AM

As salam,

Project yg menarik! Sambil-sambilan kan ape salahnye...betul tak, macam seronok pulak! Dah terjawab pun kan SBPA tu... Alhamdullillah :)

Post a Comment