^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.3.12

Home » , » *Barbie Flower 'N Flutter Fairy Doll*

*Barbie Flower 'N Flutter Fairy Doll*

salam,

erm, pernah tengok x iklan Barbie yang terbaharu kat tv.....
ala barbie yang macam rama2 tu, yang boleh keluarkan bunga tu.....
xder? x per, balik nanti tengok tv n tunggu iklan tu keluar yerk.....
hehe tiada paksaan yerk.....

aku nak cerita nieh.....
sejak iklan tu keluar kat tv, anak dara aku sibuk la nak kan patung tu.....
memula dia mintak kat aku last weekend.....
"Mama, apa tu?"
"Barbie"
"Barbby..... ooo Barbby, nak Barbby"..... pronounce as 'barb bi'
"Aisha nak Barbie?, mintak kat Papa yer"
"Mintak kat Papa?, otey"

disebabkan Papa kerja hujung minggu lepas, maka anak dara aku yang panjang akal terus mintak aku call Papa dia.....
aku try call tapi x berangkat, sibuk bebenor le tu gamak nyer yerk.....
hehe





 last2 Aisha ambil telefon mainan dia n mula call Papa.....

"Hello Papa, kat ner?"
senyap kejap
"Papa werk? ooo Papa werk"
senyap kejap
"Papa, nak Barbby"
senyap kejap
"Otey, nati Papa beli, otey bai"
letak telefon
 
 

ha, inilah patung Barbie yang Aisha nak tu.....
boleh tahan rege dia kan.....
kalau sebelum nieh, tiap kali pi kedai atau shopping complex dia dok sibuk nak mintak Ball, Ball, Ball.....
tapi sekarang mungkin dia dah beralih arah kepada mainan kanak2 perempuan pulak.....
hehe
setakat nieh aku x pernah belikan patung kat Aisha selain dari Teddy Bear n patung free dari McD....
erm.....
agak2 Papa benarkan x yerk beli patung Barbie nieh.....

k, sekian


10 comments

March 13, 2012 at 8:44 AM

comelnya :)

March 13, 2012 at 8:45 AM

wah nk patung barbie yek....nnt pindah rawang kene wat 1 bilik khas tuk mainan aisha ni

March 13, 2012 at 8:46 AM

aisha dah pandai nak main mainan gegurl le tuuu hihihihi...auww!!!

lieya pun suke tgk barbie nie...tu rajin kumpul koleksi tuk mia mija...geram tgk sbb comel2...

March 13, 2012 at 10:30 AM

hahahaha... nasib baik anak teman tak demand Barbie... Setakat nie koleksi Angry Birdnya yang dah complete kat rumah...

March 13, 2012 at 10:38 AM

klu yang ori memang mahal masz anak zai yang dah skolah pun suka lagi ngan barbie nie...selalu beli yang murah2 aje....

March 13, 2012 at 12:16 PM

kiutnye~

March 13, 2012 at 1:16 PM

Salam Mas...sorry lama tak dtg sini..tak berapa sihat..dah sihat..malas plak dah nk update blog..banyak cite korg dah lily tertinggal ni...

Barbie doll mmg cantik..comel..tu yg budak2 suka..yg ori mmg mahal...

March 13, 2012 at 2:17 PM

memang arr comey...tp boleh tahan juga harganya kan...

March 13, 2012 at 2:50 PM

heheee...ayat comel!

March 14, 2012 at 2:04 PM

gurl mmg sinonim dgn patung barbie..sure papa aisha belikan x kisah ler harga brp pun..utk puteri kesayangan kan..

Post a Comment