^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

8.3.12

Home » , , , » *Projek Blue Children Hairband*

*Projek Blue Children Hairband*

salam,

Alhamdulillah, projek dah siap.....
dah pon diserahkan kepada yang menempah.....
katanya untuk digunakan oleh 2 orang flower girl masa wedding adik ipar dia next Saturday.....
thanx INA,
harap ko puas hati dengan hasil nya yerk.....
dua (2) hari aku mengerjakan projek pada lunch hour di opis.....
maknanya aku perlukan 2 jam untuk siapkan projek nieh.....
iye ker 2 jam, erm lebih kurang lah kan.....

memula sediakan kelengkapan macam kat bawah ni.....


lepas tu, siapkan part by part.....


akhir sekali, assemble.....

*

*

*

*

*

TADA!!!

dah siap projek aku.....
senang jerk buat nya, cuma part nak cover cekak rambut tu dengan kain felt jerk susah sikit.....
coz aku guna stick glue, so mana2 gam yang terlebih tu, kena lah buang n kemas kan.....

lepas ni nak sambung projek orang kampung pulak.....
moga2 siap bila sampai pada waktunya.....
insyaallah

k, sekian

7 comments

March 8, 2012 at 8:21 AM

cantik...

March 8, 2012 at 8:26 AM

sangat kreatif

March 8, 2012 at 8:41 AM

kreatif banget!

March 8, 2012 at 9:33 AM

e'eh kebetulan ala2 same plak entry kite ari ni heheeheh...tapi lieya order jek sebab tak reti nak buat ...org pandai berseni jek pandai buat....cantik sgt headband masz....superb gitu!

March 8, 2012 at 9:54 AM

oh, ada buat bisnes ye?

March 8, 2012 at 2:05 PM

nak jugak!!!!!

March 8, 2012 at 3:35 PM

wow! comel betui :D

Post a Comment