^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

12.3.12

Home » , , , » *Gambar Majlis Pertunangan Semalam*

*Gambar Majlis Pertunangan Semalam*

salam isnin,

moga hari ini adalah hari yang ceria buat kita semua.....
ameen
erm, rasa aman x perjalanan kengkawan ke tempat kerja hari ni?.....
aman kan?.....
hehe, 

so, ada sesiapa yang baca kisah semalam?.....
apa? xder?
x per, boleh selak balik diari aku nieh kalu nak baca k.....

so, hari ni aku nak share gambar pulak.....
jom layan.....

opsss sebelum tu nak mintak maaf coz gambar x boleh besar2.....
nanti kengkawan x nampak pulak apa yang aku nak share kat sini.....
maklumlah, guna kamera BB murah jerk.....
hehe

ok

*

*

*

*

*


 hah, ini sesi perbincangan diantara wakil pihak lelaki (baju batik warna maroon) dan wakil pihak perempuan (baju melayu warna biru)


 ini pulak Ika, menunggu cincin disarungkan di jari.....
erm, masa nieh perbincangan dan doa dah pon selesai.....


 opsss anak dara ku ini berksi baring2 la pulak.....
konon2 nak tido la tu, padahal time nieh orang tengah sibuk2 berbincang n hampir2 kaki dia kena punggung jurukamera.....


ha..... sesi menyarung cincin oleh ibu pihak lelaki ke jari manis bakal menantu.....
ibu ni malu2 jerk nak sarungkan cincin.....
aku pulak yang berdebar2 sepanjang majlis ni berlangsung.....
hehe

erm, kengkawan buat aktiviti apa hujung minggu lepas?
ada yang hadir majlis perkahwinan ker?
maklumlah dah cuti sekolah kan.....
k, sekian

10 comments

March 12, 2012 at 8:37 AM

alhamdulillah, dah selesai...comei je perempuan tu..:)

March 12, 2012 at 9:02 AM

comei2

March 12, 2012 at 10:21 AM

BB murah kew..? lau murah meh bg kat alynn akak beli lain leh..? hikhik..smlm alynn g kg parit jalil kat batu pahat ada kenduri kawen best friend hubby..otw hujan jew..

March 12, 2012 at 10:24 AM

sweet :)

March 12, 2012 at 10:26 AM

sweet jek tgk...mmg cantik kaler blue ni kalo buat tema....semoga lepas ni ke jinjang pelamin plak yeak....amin

March 12, 2012 at 11:02 AM

cheqna stat kusus hari ni
tak bercuti mana ler..=)

March 12, 2012 at 11:22 AM

mesti yg pengantin perempuan berdebar2 nk dapat cincin

March 12, 2012 at 11:25 AM

aduhai..sweet nya tgk...

March 12, 2012 at 11:43 AM

tahniah!

bla kendurinya kak?

p/s psl ikan bkr kt KL ni yg sy tau, kat jln bellamy..dkt dgn istana negara yg lama.. yg lain2 sy xtau

March 12, 2012 at 12:07 PM

bertunang skrg ni pun berpelamin gak kan ... sweet je aisha tu pose cam tu

Post a Comment