^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

2.3.12

Home » , , , , , » *Tepek pic Aisha posing la.....

*Tepek pic Aisha posing la.....

salam,

erm..... dah x der idea dsungguh dah nieh.....
so, aku up la pic my lil Aisha posing masa kami wat photoshoot pre-wedding adik aku last month.....
aku suruh adik aku n her future husband pose.....
dia pon sibuk gak wat pose yang aku rasa sweet jerk.....
lentik sana lentik sini.....
aku rasa sweet la kan..... korang x rasa pon x per..... aku x kesah..... haha

jom layan, just a few picture.....





 
 opsss, ni la pic bakal pengantin tuh.....
erm, bila la aku nak siap edit pic dorang nieh.....
buat sikit2 coz time rehat jerk aku buat nieh.....
pehtu sambil2 buat craftwork lagik.....
hehe

agak2 sempat x kuarkan pic pre-wedding ni sebelum dorang kahwin yerk.....
huhu
insyaallah,
sikit jerk lagi pic nak edit, then boleh serah pada tuan punya badan.....
usaha lift kejayaan maszmadi.....
hehe

k, sekian


6 comments

March 2, 2012 at 2:02 PM

usha usha... hehe x sabaunye nk tgu gambo siap....

aisha da ok... rambut pn free flow je petang tu kn...die lg ober dr mak su

March 2, 2012 at 2:50 PM

sangat 2 cute ok :)

March 2, 2012 at 3:13 PM

mmg teror posing :)

March 2, 2012 at 4:34 PM

anak dara akka pandai sungguh posing memosing..

March 3, 2012 at 12:05 PM

Salam Maszmadi,

Alahai cutenye Aisha! Bakal pengantin tu pun sopan je :)

March 4, 2012 at 8:12 PM

anak gegel mmg pandai pose kan...sendiri je posing, kalo boy, payah nak disuruh2...huu~

Post a Comment