^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

1.4.13

Home » , , , , » *rentetan kami dalam akhbar Harian Metro*

*rentetan kami dalam akhbar Harian Metro*


as salam,

atas permintaan kengkawan dalam entri INI..... maka gigihlah aku mencari suat kabo Harian Metro untuk diabadikan di sini untuk kenangan di masa hadapan..... hehe

 


ahah, inilah dia hasil dari di interview oleh wartawan Harian Metro masa Aisha join aktiviti kolaj sempena perasmian PPAS kat Rawang last Sunday..... glemer sekejap kami..... hehe

sebelum tu, Hubby dah mendahului aku, sebab dia ada masuk tv dalam rancangan Primadona (astro prima) episod wanita dan barang kemas..... alah, interview pendapat orang ramai kat luar jerk, bukan dalam studio tu pon..... cuma sampai sekarang aku dan tuan punya badan x dapat tengok rancangan tu sendiri..... tau pon sebab ada kawan2 Hubby bagitau, kesian kami kan.....

erm, bukan senang nak glemer2 macam retis kan, alhamdulillah sekali sekala apa salahnya, jangan sampai kita lupa daratan sudah la kan..... hehe

k, sekian

12 comments

April 1, 2013 at 8:34 AM

salam
singgah pagi isnin
semoga bulan 4 memberi banyak kecerian dalam idup

April 1, 2013 at 8:50 AM

fuyo.... glemer la akak saye nih.

nk otogerap bleh hehe

April 1, 2013 at 9:11 AM

wah..glemer maz & suami masuk paper..:)

April 1, 2013 at 9:48 AM

pemes nyer diaaaa...p/s malware u psl website pelancongan..kalu x silap la

April 1, 2013 at 9:49 AM

o0o aku ade tgk primadona ... yg mana satu ek ... yg komen positif ke tak ni ... nk kena tgk ulangan balik la...

glemer tu muka masuk sekeping gitu

April 1, 2013 at 11:55 AM

woww..glemer!..nens ade tgk promadona tu..tp x pasan plak..hehe

April 1, 2013 at 12:42 PM

wah... masuk paper (^___^) besnyer..

April 1, 2013 at 12:45 PM

lamaaaaaaaaaaaaaaaa puan eeiyss tak menjenguk ke blog teman2... moga ceria2 selalu.. im back! hehehhehe (^___^)

April 1, 2013 at 12:45 PM

lamaaaaaaaaaaaaaaaa puan eeiyss tak menjenguk ke blog teman2... moga ceria2 selalu.. im back! hehehhehe (^___^)

April 1, 2013 at 3:57 PM

tudiaaaa.. glemer sudah~
dapat masuk paper~

April 2, 2013 at 9:22 AM

fewiiitttt

April 2, 2013 at 4:25 PM

amboi glemer ler kita yer

Post a Comment