^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

18.4.13

Home » , » *hadiah GA Perfume*

*hadiah GA Perfume*


as salam,

opsss, sekarang tengah BW lagi peserta2 yang join GA yerk.....
alhamdulillah, ramai yang join, terima kasih ye kengkawan.....
so tunggu hari ni juga aku up Senarai Penuh peserta yang join, cuma jam berapa aku x boleh nak janji, k.....


sebelum pengumuman pemenang aku umumkan.....
jom kita tengok hadiah yang akan pemenang dapat yerk.....
erm, untuk pengetahuan semua, disebabkan sambutan yang menggalakkan, si penaja house of diza berbesar hati menyediakan daripada 5 perfume kepada 8 perfume.....
so aku akan pilih 8 orang pemenang yang bertuah la yerk.....
 hah, apa lagi, jom tengok hadiah apa yang akan pemenang dapat nanti.....



 Perfume berbentuk pen.
Mudah di bawa ke mana-mana.
Perfume jenis spray inspired perfume berjenama antarabangsa.
Pelbagai jenama untuk lelaki dan wanita.
Ketahanan 6 ~ 8 jam.



jadi, pemenang GA Perfume by maszmadi.blogspot.com boleh pilih salah satu daripada jenama yang tersenarai di bawah:
CK Be (M) #180 - eyra dzuhairah
Lacoste Style In Play (M) - #168 - MOHD IZAD
Ralph Lauren Polo Black (M) - #90 farah eyyza
Ralph Lauren Polo Sport (M) -  #34 - Nisha Nisrina
 Clinnique Happy (W) - #47 - Si Matatajam
Lacoste Touch of Pink (W) - #111 - Iwea Iyraa
Paris Hilton by Paris Hilton (W) - #102 -  WANiE@WaN
Versace Bright Crystal (W) - #85 - Ismah Atikah

*(M) adalah perfume lelaki dan (W) adalah perfume perempuan


yang tidak bertuah dalam GA Perfume nieh.....
meh pakat2 survey kat blog House Of Diza untuk dapatkan perfume pen yang sume wangi2 nieh.....
jom


k, sekian

Wang RM3798.20 masih perlu direbut oleh blogger
jom klik
Wang Tunai RM5000 untuk Blogger


update : semua hadiah dah pon dituntut oleh pemenang, sebahagian daripada hadiah dah pon aku pos..... so mana yang belum dapat lagi tu, tunggu 2nd postage ye sebab maklumat lewat dapat..... k
 

17 comments

April 15, 2013 at 1:33 PM

wuu berdebarnya , semoga menjadi rezeki saya , :)

April 15, 2013 at 1:56 PM

Wow menarik hadiah tue..hope ada rezeki i..:D

April 15, 2013 at 2:03 PM

waahhh... terima kasih penaja sebab sudi tambah bilangan hadiah.. moga ade tuah utk sis.. hehehe

April 15, 2013 at 2:12 PM

all the best semua

April 15, 2013 at 2:19 PM

Yeah.. all the best kepada semua peserta.

April 15, 2013 at 2:22 PM

tasaba nya nak tau pemenangnya. hehehehe. siap boleh pilih hadiah tu :)

April 15, 2013 at 2:22 PM

waaah, paris hilton..sy sememangnya guna tuuu.. =)

April 16, 2013 at 8:09 PM

Teruja tgk perfume tu semua....sukeeee....

April 18, 2013 at 10:04 AM

comment coppied

Blogger Ismah Atikah said...

Alhamdulillah pemenang. Dah try nak post kat entry tu. Tapi takboleh. Saya pos sini lah :)

#85 - Versace Bright Crystal (W)

April 18, 2013 at 12:16 PM

#111 Lacoste Touch of Pink (W)

April 18, 2013 at 12:40 PM

tahniah pada pemenang2 nye yer

April 18, 2013 at 4:26 PM

@maszmadi

Thankyouu :)

April 18, 2013 at 6:44 PM

#102 Paris Hilton by Paris Hilton (W)

tengkiu.. so hepy.. ^_________^

April 18, 2013 at 7:10 PM

Hope clinique Happy tu takda yg pilih lagi..Tq yek

April 19, 2013 at 12:08 PM

@Ismah Atikah MOST WELCOME DEAR

April 19, 2013 at 12:08 PM

@Si Matatajam ok,
Clinique Happy for Si Matatajam

April 20, 2013 at 3:49 PM

#90 Ralph Lauren Polo Black

alhamdulillah.. thank you sis :)

Post a Comment