^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

22.4.13

Home » , , » *Chackers Chocolate from Langkawi*

*Chackers Chocolate from Langkawi*


as salam,

 erm, last week ada officemate balik dari Kedah & Langkawi atas urusan kerja.....
so, dapatlah coklat free.....
hehe

terima kasih kak intan.....





 Checkers Mini Chunky Strawberry Chocolate

ha, ni lah coklat yang aku dapat.....
sangat cute, sayang rasanya nak makan....
dapat 3 biji, aku baru makan 1 biji.....
lagi 2 x tahu bila nak makan.....
sayang.....
hehe

hurm, bila lah nak sampai Langkawi lagi nieh, last aku sampai sana lebih kurang 7 tahun lepas.....
tu pon atas urusan kerja jugak masa aku keje Johor.....
kalu dapat pi ngan famili bercuti, bersuka ria pon best jugak kan.....
tapi kena plan bebetul la kan.....

Langkawi = coklat = Langkawi


k, sekian



6 comments

April 22, 2013 at 8:54 AM

nyum2

April 22, 2013 at 8:57 AM

Sedapnye coklat...
Rindunye Langkawi..bilalah dapat lagi ke sana...

April 22, 2013 at 9:56 AM

Langkawi = syurga coklat = i loiiikkeeee

April 22, 2013 at 11:07 AM

Kalo pi langkawi mmg x sah ole2 nye cokelat kan....

April 22, 2013 at 12:12 PM

sis tak pernah lagi jejak langkawi~ sadis kan~

April 25, 2013 at 4:59 PM

wahhh dapnye,,heheh saiko tau kalau denga coklat langkawi mesti kate sedap,hihihi

Post a Comment