^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24.4.13

Home » , , , » PEMENANG Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com

PEMENANG Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com


as salam,
~entry melekat sampai diberitahu n maksima adalah pada 24.04.2013~
~entry baru, kena rajin scrool ke bawah bawah dan bawah lagi~


iya, betul..... ini x tipu punya..... ini betul2 punya pengumuman.....
hehe

sepatutnya nak umum petang ni time lunch hour, tapi aku rasa x sabar pulak nak anounce.....
hehe
apatah lagi kengkawan yang join kan.....
so jom kita tengok sapa yang bertuah untuk memiliki Perfume Pen inspired by international branded perfume tajaan House Of Diza

jom.....










ini kumpulan kertas2 undi yang dah dilipat.....

ye ye, aku masih amalkan cara tradisional untuk sesi undian ni.....
aura pilihanraya lah katakan.....
muahaha










si anak dara sebagai pencabut undi

undi dicabut oleh Aisha n my dear Hubby.....
sorang separuh 4 + 4.....
baru adil kan.....
aku tukang taip, tukang print, tukang gunting n tukang lipat jerk.....
hehe



dan.....
daripada 181 orang peserta.....
lapan (8) orang yang bertuah memiliki perfume itu.....
adalah.....










 #34 - Nisha Nisrina









#102 - WANiE@WaN


#111 - Iwea Iyraa



#168 - MOHD IZAD





so
TAHNIAH
kepada yang bertuah di atas.....
kepada peserta lain, jangan berputus asa, inshaa Allah di lain masa mungkin rezeki kengkawan pulak kan.....

so, sila buat pilihan jenama perfume DI SINI.....
caranya dengan tinggal komen kat entry itu menyatakan nombor peserta n jenama perfume yang dipilih.....
contoh : 
#180 - Lacoste Style In Play (M)


siapa cepat dia dapat yer, sebab setiap jenama adalah untuk 1 pemenang, kalu #180 dah pilih jenama tu, maka # yang lain kena pilih jenama yang lain lah yerk..... faham kan
lepas tu emailkan nama, alamat, no tel kepada maszvemma@gmail.com untuk tujuan pengeposan hadiah....
maklumat diperlukan sebelum  24.04.2013. kalu x, kira hadiah burn.....


yang tidak bertuah dalam GA Perfume nieh.....
meh pakat2 survey kat blog House Of Diza untuk dapatkan perfume pen yang sume wangi2 nieh.....
jom


k, sekian


pssst : lepas ni ada GA lagi ker..... inshaa Allah
pssst 1 : klik free Wang Tunai RM5000 Untuk Blogger



~terima kasih kerana rajin nak scrool sampai ke bawah, lepas line kat bawah ni adalah entry baru yer, hehe~

29 comments

April 18, 2013 at 8:07 AM

Tahniah kepada pemenang

April 18, 2013 at 8:28 AM

Congrats kpd yg semua pemenang..:p

April 18, 2013 at 8:41 AM

tahniah kpd pemenang...wangi!hehee

April 18, 2013 at 8:45 AM

Tahniah buat semua pemenang...^^

April 18, 2013 at 8:57 AM

Tahniah buat semua pemenang~

April 18, 2013 at 9:09 AM

Tahniah kepada semua pemenang....

April 18, 2013 at 9:23 AM

tahniah buat semua pemenang.. :)

April 18, 2013 at 9:33 AM

tahniah pada pemenang...

April 18, 2013 at 9:43 AM

tahniah kpda pemenang...

April 18, 2013 at 9:46 AM

tahniah.. bukan rezeki akaklertu.. wau sambutan sangat menggalakkan... syukurkan...

April 18, 2013 at 9:53 AM

congrats kpd semua pemenang :)

April 18, 2013 at 9:54 AM

Alhamdulillah pemenang. Dah try nak post kat entry tu. Tapi takboleh. Saya pos sini lah :)

#85 - Versace Bright Crystal (W)

April 18, 2013 at 10:06 AM

bestnya kalau dapat....tahniah kpd pemenang

April 18, 2013 at 11:01 AM

xde rezeki.. tahniah kepada semua pemenang.. :D

April 18, 2013 at 12:15 PM

#111 Lacoste Touch of Pink (W)

April 18, 2013 at 1:21 PM

ala.. xda naseb... laen kali try lagi la.. hehehe. :) tahniah buat yg menang

April 18, 2013 at 2:17 PM

TAHNIAH TAHNIAH...wangi la para pemenang pas ni kan... ;-)

April 18, 2013 at 4:51 PM

wah!!!tahniah kat semua pemenang!!!!!

April 18, 2013 at 5:07 PM

tahniah semua :)

April 18, 2013 at 7:07 PM

Alhamdulillah..rezeki M... M pilih
#47 Clinique Happy (W)


April 18, 2013 at 8:09 PM

tahniah buat semua pemenang...:)

April 19, 2013 at 11:57 AM

tahniah kepada yg menang ! ;))

April 19, 2013 at 12:50 PM

Alhamdullilah . Sye menang :) hehe .. tapi sedikit kecewa sbb perfume untuk W da habes di rebut --'' its okaylah .. hehe . :)
#34 Ralph Lauren Polo Sport (M)

April 20, 2013 at 11:19 PM

CK Be (M) - #180

April 24, 2013 at 5:37 AM

tahniah kpd semua pemenang..cuba lagi

April 24, 2013 at 9:34 AM

tahniah kpd pemenang. xde rezeki ibu mengandung. hehehe

April 24, 2013 at 3:08 PM

tahniah kpd semua pemenang...

April 25, 2013 at 4:07 PM

cek email please :)

Post a Comment