^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.4.13

Home » , , » SENARAI PENUH peserta GA Perfume by maszmadi.blogspot.com

SENARAI PENUH peserta GA Perfume by maszmadi.blogspot.com



as salam, 


alhamdulillah.....
terima kasih pada kengkawan yang join GA pertama aku untuk tahun ni.....
di bawah ni SENARAI PENUH peserta.....
entry ni sama dengan entry sebelum ni iaitu 
cuma yang ni adalah SENARAI PENUH, diulang SENARAI PENUH n yang dah betulkan tu aku dah update kat sini.....
jom tengok sapa yang join.....
nak cari nama, just tekan Ctrl + F ~ lepas tu taip nama kengkawan.....
 



1 Mama Idlan Irsyad
2 aLyNnZ
3 myfara FLK
4 athirah Safarudin
5 nens cellection
6 Nazayiena Ayiena
7 asyikin
8 butterfly
9 Aina Areen
10 Syaza Raihanah
11 iu-hazirah
12 ::NureeN::
13 aLia aLi
14 wana wazm
15 heirizalieyana
16 Cik Fie
17 Shakirah Rosli
18 annur_islam
19 Nik Ainaa
20 P#eoniX
21 m!ss s!mPLe
22 Ana Diera 
23 Miss Anonymous 
24 Cik Puan Ila 
25 Nur Amiera
26 Anis Najiha
27 misse nadh
28 WeenJoe
29 aiin baharom
30 diana merlin 
31 aisyah humaira'
32 taShira Sha 
33 zeera rahman
34 Nisha Nisrina
35 Juliet ❤
36 cik mimo
37 Nurul Yuyu
38 sue mie
39 iqawangi
40 teha marshellow yui
41 cik sukasuki
42 Noor Shahira Md Yusoff
43 syaewewwie abdull
44 nida zin
45 Syuhada Salleh ~ x der link kat entry
46 Rieya Ramlee
47 Si Matatajam
48 sha dhira
49 amier faiz
50 Hafizzi Aziz
51 Huraiyah
52 azs yana
53 mawar berduri
54 As Lin
55 Nurmujahidah Ismail
56 KHAIRUNNISA
57 NoR
58 aku eryati
59 Norhidayah Yusni
60 butterfly
61 liyanazahirah ~ invited readers only
62 Asmar Arafad
63 Nasuha
64 Sukma Haron
65 Norr Pizz
66 Nafira usof
67 iWani'S
68 nenot
69 PrincessShin92
70 Eliss Mie
71 Dieba Adieba
72 Mohamad Khairil ~ x der link kat entry
73 Iyraa Cariyno
74 Siti Ruzana
75 Kedbery Ungu
76 puteri elaika
77 LiYa HaNiF ::
78 A L O N E !
79 Shuhada Salmee
80 aanie
81 Imani Iwani
82 Aku Dan Komputer
83 nabila biela
84 Dear KHY
85 Ismah Atikah
86 Fiqa Nsz
87 Iehah Farihah
88 MiErA
89 need
90 farah eyyza
91 intandayani
92 Masya
93 Mimie Najib ~ x bleh masuk blog
94 Emas Putih
95 Mama Atiyyah Ar Rayyan
96 Miss Purple said...
97 DIEANA FIRDAUS
98 Husna Izzati
99 Fatin Hazwani ~ invited readers only
100 aisya
101 NUR HAFIZAH
102 WANiE@WaN
103 BaNu Syah
104 Bahrain Ramlan ~ x der link kat entry
105 Ms Fiqstie
106 Cik Yaya
107 Khairani Karim
108 norlieharumaini ~ x der link kat entry
109 Puteri Kasih
110 iEdYa AbDuLLaH
111 Iwea Iyraa
112 alia-manis
113 MarnieyZ
114 Sabrina SA
115 Karisma Izzah
116 Sue-Rya Qistina
117 LiLy @ MaMaQiStInA 
118 HeNRieTTa JoSe 
119 cik wieda
120 Mazelina Zaini
121 shidasyakirin ~ x boleh nak tinggal komen tapi cukup syarat, hehe
122 mieraa mohamad
123 yang baik Ishak 
124 Roses_Leo09 aka Hanim ~ tajuk entry lain
125 ~Najah Mustapa~ 
126 Budak Kampung 
127 JaSSNaNi
128 Cho Zila
129 kasya syiera
130 Nabila Medan
131 husnaradzie ~ x der link kat entry
132 Zaliedana
133 Lynn Mohd
134 Just
135 Golden Rose
136 Aimie Mimot
137 Miss Ary ✿
138 Shahida Aqilah
139 Fatin Aina
140 Hajar Nycqhy
141 IraAdila
142 Dianaa
143 Ratu Hatiku
144 amir rofie
145 Nurul 'Aiziz
146 Fatin Nasuha Hasdi
147 ❤ Si Budak Vanilla ❤
148 Amer Amirah
149 mimi faziana
150 cinta
151 Limin Eddie
152 alwani johari ~ x boleh nak tinggal komen tapi cukup syarat, hehe
153 Mrs.MieRaLiciouSs
154 nur atika
155 BettyMiza
156 Yumida Huda
157 ◕ D Y S H A S A H H I R ◕
158 M Hakim Faiz ~ x boleh nak tinggal komen tapi cukup syarat, hehe
159 Ika Johan
160 Nur Aina Syafiqah
161 Solehah Shamsuddin
162 anakMommy
163 Simple Syara
164 ♥ Mrs. Secretary ♥
165 Ain Shazuanie
166 mujahidah ~ xder link entry
167 Bonda Qalish
168 MOHD IZAD
169 Anis Zainudin
170 Cik Arina
171 Remy hazza
172 michelle De hunny
173 SYIMA
174 Alani
175 amar-GA
176 Cik Aida™
177 aTieYusof Family
178 muylovelymelody
179 .::: Princess MOMOY :::.
180 eyra dzuhairah
181 bloghaku700


erm, kalu ada sesiapa yang tertinggal nama, bagitau yerk.....
yang kena betulkan especially yang warna merah tu mohon allert ye atau yang invited reader only tu boleh invite masz kat maszvemma@gmail.com.....
kalu x, camner nak pi melawat kawasan, dan ia dikira x cukup syarat.....
walau syarat sangat senang.....
kalu x cukup syarat, camner nak mengundi diundi.....
hehe macam nak pilihan raya pulak.....
yang dah betulkan tu, thanx yer.....
sepatutnya esok nak umum pemenang, tapi aku bagi masa la untuk kengkawan yang nak betulkan apa2 tu yerk.....
kengkawan diberi masa sampai esok (16.04.2013) jam 1.00 petang.....
kalu x, maknanya aku cabut undi bagi yang cukup syarat je la yer.....

k, sekian



Wang RM3798.20 masih perlu direbut oleh blogger
jom klik


17 comments

April 15, 2013 at 3:03 PM

Me #164.. ;p

April 15, 2013 at 3:05 PM

147. .mudahan ade rezeki. . :)

April 15, 2013 at 3:10 PM

ada dah...

no. 115

thanks..

April 15, 2013 at 3:28 PM

Tq #143.. Harap2 murah rezeki :D

April 15, 2013 at 3:43 PM

no 66 adalah no bertuah saya!
amin~

April 15, 2013 at 3:46 PM

good luck x sempat nak join

April 15, 2013 at 3:54 PM

57 lapor diri... hehehe

April 15, 2013 at 3:59 PM

yeyyy...rietta ada.....no 118....yippie...

April 15, 2013 at 5:09 PM

alhamdulillah 120 nombor sya , semoga menjadi rezeki ninaa kali ni :D

April 15, 2013 at 8:46 PM

154 ! Yey

April 16, 2013 at 1:07 AM

31 ! yeay :)

April 16, 2013 at 5:26 AM

salam.. saya rasa join, tapi nama takde..

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/giveaway-perfume-by-maszmadiblogspotcom.html

April 16, 2013 at 7:28 AM

wow ramai juga yang join yer...tahniah...

April 16, 2013 at 7:51 AM

166. http://nostra-fabula.blogspot.com/2013/04/giveaway-perfume-by-maszmadiblogspotcom.html

sorry atas kecuaian saya.

April 16, 2013 at 1:43 PM

done check for 2nd time today n still ada yang x alert dengan pembetulan yang perlu di buat..... yang dah buat pembetulan tu tq yerk atas kerjasama yang diberikan.....

so, aku stay dengan senarai kat atas n tunggulah keputusan inshaa Allah akan dikeluarkan pada 18.04.2013 selewat2 nya jam 1 petang.....

ok

tungguuuuu.....
hehe

April 16, 2013 at 7:20 PM

#179
salam kenal dan terima kasih dear maz

Post a Comment