^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26.4.13

Home » , , , , , , » *posing2 di Danga Bay, Johor Bharu, Johor*

*posing2 di Danga Bay, Johor Bharu, Johor*


as salam, 

 kebetulan kami bercuti, so sambil pi tengok umah kami kat Gelang Patah, kami pon ambil kesempatan untuk jalan2 kat JB yang dah lama kami x jejak.....
ingat nak posing2 kat Danga Bay, tapi kamera x bawa..... sesampai ke sana, Festive Street Mall dah x der, rumah Limas pon dah x der, tempat makan Bay Leaf pon dah x der..... huhu, terkejut monyet kami sekejap..... nampak dah berapa lama kami x jejak ke sana kan.....

yang tinggal cuma


v



v



v



v



v



Restoran Danga Bay Marina Club.....

so, jom layan kami (Aisha) posing2 kat situ.....
all picture taken by my BB jerk.....
kalu gambar x clear tu paham2 je la yerk.....
hehe



merenung deck2 kapal dengan harapan untuk menaiki plus memiliki salah satu kapal di situ..... muahaha



peace from anak dara yang susah nak tengok kamera bila di ambil gambar.....



peace from us.....
 hamboiiiii cekak pinggang ngko anak dara tu..... hehe


hah, cekak pinggang lagi, macam gangster ayu pon ade.....



hasil paksaan senyum oleh si Mama.....
 terus x nampak mata..... hehe


terbang bebas bak burung..... tapi mata pejam, huhu
eh, ada pulak orang kat belakang tu nak interprem jugak.....


 kereta berhias Iskandar Waterfront Holdings.....

di mana2 pon dalam kawasna ni ada polis yang berjaga, mesti tempat ni dah jadi private place..... x sewenang2 nya orang ramai boleh masuk lepas nie bila pembangunan kat sebelah kanan n kiri Club ni siap sepenuhnya nanti kan.....




k, sekian



9 comments

April 26, 2013 at 8:43 AM

salam jumaat yang indah

April 26, 2013 at 9:28 AM

g jalan x ajak adik teha pn

April 26, 2013 at 9:33 AM

x pernah sampai lg ke danga bay. hehehe. topi ur gurl lbh kurang sama mcm topi si kakak la :)

April 26, 2013 at 9:48 AM

kemain silang kaki aitha bila bergambor...

April 26, 2013 at 12:51 PM

canteknye permandangan kat situ~
cantek2 hasil gambarnye~

April 28, 2013 at 7:46 AM

salam dear

dah lama momoy tak pergi danga bay
nampak makin cantik
dulu kosong jer


dear, momoy nak jemput dear dan kawan-kawan di sini untuk join GA momoy yg pertama ini jika sudi. terima kasih =)

http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma.html

April 29, 2013 at 1:00 AM

bestnyer..

April 29, 2013 at 12:57 PM

heheh slalu lalu2 jek kt sni kalau de urusan kt jb, nk turun mls sbb mcm xmenarik kn skrg ni=) papepon comel ala2 model gitu=)

May 2, 2013 at 8:51 AM

Tempat Qis selalu posing.. :) ..
kanapa tak roger² kita..kalau tak boleh jumpa...selalu juga kalau time hubby cuti lepak² kat sini.

Post a Comment