^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

5.4.13

Home » , » *pre-launching GA*

*pre-launching GA*


as salam, 

muahaha, pre-launcing la sangat kan.....
hehe
inshaa Allah next week aku nak buat GA.....
agak2 ada yang nak join x yerk?.....
jemput join yey kengkawan.....


k, sekian



pssst : x boleh nak bercerita panjang, sebab nak kena siapkan report bos nak outstation.....
dah siap nanti aku terjah umah kengkawan yang tertangguh seminggu ni yerk.....

pssst lagi : malam ni nak balik kampung Hubby nak hantar sibiru.....
moga semua dipermudahkan, inshaa Allah.....

7 comments

April 5, 2013 at 8:50 AM

wah, best2!


jom join segmen :
http://lelakiini89.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

April 5, 2013 at 10:31 AM

mesti lah nak joint!

April 5, 2013 at 11:13 AM

woo..best2!..nk join!

April 5, 2013 at 11:29 AM

mungkin akan join .. tapi akakni kalau payah nak kena banyak benda tak buatler .. dasar pemalaskan..

April 5, 2013 at 11:46 AM

amboi menarik je bunyinyer !

April 5, 2013 at 1:24 PM

jeng3...

p/s ada malware yg sm la kak ;-(

April 5, 2013 at 6:43 PM

hebat...siap ada pre-lauching yer...;)

Post a Comment