^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.4.13

Home » , , » *dapat CPUV Campaign setiap bulan*

*dapat CPUV Campaign setiap bulan*


as salam, 

 perghhhhh..... tajuk x boleh blah..... hehe
padahal dapat bukan banyak mana pun..... tapi ni sebagai pembakar semangat diri sendiri n kengkawan yang sama nasib ngan aku nieh.....

alhamdulillah, setiap bulan ada jerk earning dari Nuffnang..... walau hanya 1 kempen n amaun pon x banyak mana..... tapi ok lah kan dari xder langsung macam memula berblog dulu..... sape x nak duit free kan.....
eh bukan free lah, jenuh jugak memikir nak taip apa nak buat entry ni tiap2 hari.....



see earning Nuffnang tu..... x der nak selindung2 yerk, bukan banyak mana pon nak rahsia2 kan..... hehe
so buat masa sekarang ni, aku buat entry 1 hari = 1 entry.....
dapat 1 CPUV setiap bulan.....

cher kalu aku buat entry 1 hari = 2 entry..... agak2 dapat 2 CPUV setiap bulan tak.....
atau 1 hari = 3 entry..... akan dapat 3 CPUV setiap bulan.....
nak try tapi masa x mengizinkan lor.....

bukan aper, secara pemerhatian aku kat blog yang femes amos dalam dunia internet ni kan, dorang dapat CPUV bebanyak sebab dorang buat entry pon banyak, so berbaloi la dengan usaha dorang kan.....
buat entry banyak, orang yang datang melawat pon banyak.....
so, lepas ni..... kalu maszmadi nak CPUV bebanyak, kenalah buat entry bebanyak yerk.....

k, sekian

6 comments

April 9, 2013 at 8:37 AM

tahniah2

April 9, 2013 at 9:28 AM

Tahniah Mas...Keep on blogging...^^

April 9, 2013 at 10:46 AM

sy x pernah dpt cpuv..huh

April 9, 2013 at 12:57 PM

pembakar semangat utk trs berblogging ;-)

April 9, 2013 at 5:05 PM

tahniah~
moga lepas nih lagi banyak dapat BE~

April 10, 2013 at 9:16 AM

tahniah rezeki tu

Post a Comment