^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.4.13

Home » , , » *durian oh durian*

*durian oh durian*


as salam,




Aisha dengan durian paket


aha, musim durian ker sekarang ni..... x kut kan, sebab susah tul nak cari.....
tapi sebab anak dara dah request berhari nak makan durian, sebagai ibu bapa yang prihatin, kami berusaha mencari di mana ada jual durian.....

ni kes lepas balik ourstation ke Pahang last 2 weeks, kat tepi jalan Highway Karak tu ada orang jual durian, so anak dara ternampak, dia pon request..... tiap2 hari dia sebut.....

so, last Thursday, Hubby balik lewat dari opis, mintak dia belikan durian untuk anak dara kat 1 stall ondaway ke Rawang..... maka, lepaslah hajat anak dara kami itu makan durian..... Alhamdulillah.....
3 paket RM10.00 tapi Hubby dapat 4 paket n kesemua durian tu Aisha yang makan..... 
aku n Hubby mintak pon dia x bagi, ha dalam gambar tu, dia sua kat aku durian kat tangan untuk suap, aku mintak yang sebiji dia x bagi..... huhu
hantu durian upenye anak dara aku nieh.....

erm, sama lah ngan aku pon kan, tapi durian ok, tempoyak.....
no no no
bau pon x boleh nak terima.....
harap2 Aisha pon sama ngan aku, x makan tempoyak sebab Hubby suka sangat ngan tempoyak.....
erm, bila lagi ye nak ada musim durian bebetul.....

k, sekian

11 comments

April 23, 2013 at 8:37 AM

nyum2

April 23, 2013 at 9:43 AM

boleh geng dgn dak ara..
dai pun antu durian
tpi maknya mgm tak mkn..
apetahlgi tempoyak
hidu je trus loya...

April 23, 2013 at 9:59 AM

sm la kitaaaaa.....hantu durian jg...hehehe

April 23, 2013 at 10:32 AM

Yummy...xmnat doyan...tpi adk adk mmg hantu doyan...

April 23, 2013 at 10:44 AM

blh geng dgn asya gak..suka durian

April 23, 2013 at 11:30 AM

yeeeeh kita geng.. geng hantu durian... anak saya yang keciltu pun sama...

April 23, 2013 at 12:56 PM

amboiii.. betol2 hantu durian nih~

sis pon hantu durian jugak.. tempoyak pon sis makan jugak~ sedap ape~ hahaaha

April 23, 2013 at 2:36 PM

akak alynn dgn hubby fav giler durian..hantu dian tp danish jgn kata dekat bau pun taknak..huhu..tempoyak lagik alynn fav..hubbby sket2 jer..

bg alynn say no pada durian creepe loya tekak bnyk cream..

April 24, 2013 at 9:35 AM

samalah kita masz. durian ori mmg makan, fav tu. kita pun x makan tempoyak, apatah lagi baunye. hehehe

April 25, 2013 at 5:00 PM

sedapnye durian,heheh tetibe teringin,,

tempoyak pon saye bru blaja sikit2,hihi

April 29, 2013 at 10:09 PM

durian pahang memang best.. lebih2 yang kawasan kampung orang asli tu.....durian kampung original....!

Post a Comment