^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.4.13

Home » , , , , » *pagar buluh tercabut la pulak*

*pagar buluh tercabut la pulak*


as salam,


huhu.....
ku sangka panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengahari.....
ku sangka buluh penyelamat keadaan, rupanya kucing lagi ganas sehhhhh.....

ingat entry pasal kami gunakan buluh untuk halang kucing dari melepak sambil membuang najis mereka di rumah kami.....
tapi semua tu hanya sementara sahaja..... rupanya lepas sebulan..... kucing2 itu telah menjumpai jalan lain untuk melakukan aktiviti dulu..... huhu siap berak, muntah kat atas kereta kami lagik.....



tengok lah tu, boleh x buluh kat lubang pagar tu tercabut..... padahal dah letak paku dah.....
ganas tul kucing tu yerk.....
sampai kami berfikiran jahat dan mengatakan yang tuan punya kucing2 itu yang cabut buluh tersebut.....
dah 2 kali dah, sebelum ni sampai terpelanting buluh tu kat garaj..... erm,




Hubby cuba nak betulkan buluh tu kepada kedudukan asal, n berjaya.....

actually, selain dari buluh yang tercabut tu, kucing2 makcik sebelah lalu kat gate kami yang ada ruang untuk masuk ke garaj dan melepaskan hajat mereka.....
so, kami sedang cuba untuk melaksanakan plan B bagi menghalang kucing2 itu bermaharajalela di dalam kawasan kami.....
apa yang boleh kami buat?.....
dah ada rancangan tapi kalau kengkawan ada idea lain, boleh la kongsi kan.....

kalau setakat melekap jerk kami x kisah, kami bukan anti kucing, sebelum ni pon kami ada bele kucing jugak..... tapi kalau dah sampai ber**, muntah, kenc*** kat dalam pasu bunga , atas kereta, motor kai, tu dah melampau kan..... harap2 boleh selesai lah masalah ni pada masa kan datang.....


k, sekian


GA Perfume by maszmadi.blogspot.com
08-14.04.2013
KLIK SINI

7 comments

April 11, 2013 at 8:39 AM

hai sis
moning

April 11, 2013 at 9:09 AM

Ganas juga kucing tu sampai buluh tu boleh tercabut...kalau setakat nk lepak² takpe juga..ni siap'membuang' segala bagai...ishhh...harap² dapatlah diselesaikan masalah ni...

April 11, 2013 at 9:31 AM

uishh risau juga , kalau selalu sgt sure dah x boleh pasang balik kan ..
hurmm ;)

April 11, 2013 at 10:08 AM

haih.. sabor jer lah banyak2..
memang geram lah kalo datang rumah kita pastu membuang kan! dah mcm x de tempat lain nk melepas.. kalo sis pon hangin jugak!

April 11, 2013 at 11:17 AM

sound je la kt mak cik tu

April 11, 2013 at 11:30 AM

p/s:
kurangi kecepatan = kurangkan laju

April 12, 2013 at 9:26 AM

KUCING BAWAK GENG KOT..HAHAHA

Post a Comment