^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29.4.13

Home » , , » *Beautiful Princess in da house*

*Beautiful Princess in da house*


as salam,




ahah, ini Princess Aisha (katanya) tengah melayan dia nyer bear dalam kereta, masa perjalanan balik dari kampung ritu, siap pakaikan bedung tu, hehe.....




ini lah Beautiful Princess yang kat tajuk entry tu.....

pi shopping barang kiriman kengkawan kat Cosway, si anak dara dah terjerit2 "cepatlah Mama!" nak ajak masuk Tesco..... sampaikan budak lelaki ngan pompuan dalam kedai tu gelak2 dengar dia jerit2 dari luar kedai tu..... huhu
hajat x nak masuk dulu sebab nak beli barang rumah ujung minggu nyer..... tapi dah anak dara terjerit2 gitu, Papa dia pon x boleh nak control dah..... aku pon layan je lah..... macam biasa, masuk mana2 shopping mall kalu x beli menan memang x sah..... tapi tetap bajet x lebih RM10.00 sebab main x lama, lepas tu masuk peti anyaman rotan.....

ha, Beautiful Princess ni ala2 macam Lego, RM9.90..... nampak warning kat kotak tu, memang x boleh langgar dia nya amaran tu sebab dia didatangkan dalam kotak kecik yang mengandungi part2 kecik untuk dicantum2 menjadi bentuk dalam gambar tu..... ada lagi pilihan bentuk lain tapi biasalah anak dara mestilah nak pilih princess kan..... hehe
 



disertakan dengan step untuk memasang.....

gigih weh aku cantum mendealah ni balik dari Tesco ritu..... x menyabo2 tunggu esok siang, si anak dara dah teraburkan atas lantai.....

 


dah siap.....



 
zoom sikit kat princess, blurr lorrrrr.....


erm, saiz kereta kuda (dari kereta sampai ke kuda) ni sepenuhnya adalah sebesar tapak tangan..... tapak tangan bagi orang yang memakai baju saiz 'M' ye.....  ha, banyangkan la aku nak mencantum part2 yang kecil molek tu, belum lagi yang tertanggal2 bila dicantum part sini, part sana tercabut, bila lekat part sana, part bawah tertanggal..... tapi berkat kesabaran n niat ikhlas nak gembirakan hati si anak dara, akhirnya siap jugak.....

siap nak bawak pi school lagi..... huhu, "x boleh sayang, nanti kalu kawan ambik camner?"..... ha, itulah amaran kalu aku x bagi dia bawak menan ke sekolah..... Alhamdulillah, dia faham n menurut perintah..... hehe



k, sekian


7 comments

April 29, 2013 at 10:41 AM

budak pompuan mesti princess kan .. anak buah gitu jugak tp tgu nk nengok alisha cam ne

April 29, 2013 at 12:38 PM

cutenyee..
sesuai lah ngan girl~ :)

April 29, 2013 at 12:55 PM

memula bayangkan besar princess ni,hihih besa tapak tgn upenye,,memg tol2 gigih akk ni,hihi

princess yg memula tu lah comel

April 29, 2013 at 1:05 PM

nyenyak x bear bear tdo dah dibedungkan tu

April 30, 2013 at 9:15 AM

comel je :)

May 1, 2013 at 3:25 AM

Hheee, seronok nak tunjuk kat kawan2 la tu :)

May 2, 2013 at 8:49 AM

Comel jer..lagi² kombinasi warna tu menarik..:)

Post a Comment