^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19.4.12

Home » , , , » *Lawatan Sambil Belajar Ke .....*

*Lawatan Sambil Belajar Ke .....*

salam,

dah breakfast lum.....
burb, alhamdulillah.....
opsss ada yang puasa ker hari ni.....
alhamdulillah.....

erm, cerita Usu Big Day.....
belum nak start lagik.....
ntah bila la nak start yerk.....
pic kena select dulu.....
x kan nak upload sume kan.....
walaupon ada permintaan suruh letak gambo banyak2.....
tamak tu namanya.....
hehe

so, nak mula ambik mood berblog kembali.....
aku share mende ni.....


semalam 1st day antar Aisha ke school lepas 4 hari cuti.....
aku dapat surat nieh.....
Surat Kebenaran Untuk Mengikuti Lawatan Sambil Belajar Ke Muzium Tentera Udara Diraja Malaysia

school Aisha nak buat lawatan tu ari isnin depan.....
1st aktiviti luar untuk tahun ni, n 1st aktiviti school yang akan Aisha join.....
free.....
aku rasa macam ok, bagi pendedahan kan.....
papa pon macam setuju jerk.....
so, bolehlah pulangkan keratan persetujuan tu nanti petang.....
tarikh akhir adalah 20hb (esok) so, ada masa lagi.....

erm, moga Aisha baik2 jerk sepanjang rombongan tu.....
n moga mereka semua dalam lindungan Allah hendaknya.....
ameen.....

k, sekian

p/s: erm, ada kengkawan nak share cerita anak2 yang pi rombongan ker?.....
share la kat komen yerk, leh aku baca n buat peringatan.....


p/s1: ada sesapa boleh bagitau x, nape x boleh nak komen kat blog eb mamaearish yerk.....
aku sorang jerk ke yang x boleh nak komen.. huhu


10 comments

April 19, 2012 at 8:32 AM

Bagus jugalah buat aktiviti mcm ni..dapat bg pendedahan pada anak2..

April 19, 2012 at 8:34 AM

syok tgk keta kebal :)

April 19, 2012 at 9:01 AM

anak2 lawatan dgn kawan2 mesti diorang sonok...

April 19, 2012 at 9:47 AM

bagus tuk aisha ni masz.....insyaallah jgn risau...die boleh tu...lieeya pun dulu takut2 nak lepas anak pergi, tapi kesihan tgk dieorg bile kawan2 cerita.....

balik jek lawatan sure kecoh aisha dok bagi laporan nanti hihihi

April 19, 2012 at 10:39 AM

bagus jgk aisha ikut pi sebab utk pendedahan kpd die kan...tp sebelum pi tu kena la ingat kan die macam2....hehee

April 19, 2012 at 10:45 AM

pendedahan yg bagus tu

April 19, 2012 at 10:53 AM

ok jer
smlm aqil ikut field trip school dia kat educare
gi zoo
so far techer dia btgu boleh jer berdikari and takde tkut2 as usual mcmkitaorg sefamily bwk dia gi sana.
siap story elephant is big
and harimau is aum,aum..
ahaha..
lawak ade jugak bila dgr..

*aqil is 4yo.
aisha umur bape?!

April 19, 2012 at 1:08 PM

@Sidratul Muntaha ooo, thanx coz share
umo aisha suppose 3+ tapi ikut tahun, jadi 4yo la

April 19, 2012 at 5:27 PM

irsyad pun nk g gak..nant leh story next week...hopefully diorg ok...

April 19, 2012 at 5:48 PM

xboleh ker?
boleh jerk?

Post a Comment