^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

7.4.12

Home » *Papa borek Aisha rintik*

*Papa borek Aisha rintik*

Salam,

Hurm, dah lm x dpt luangkan masa hujung minggu di rumah.....
Asik2 kena keje jerk.....
But hari ni, x keje dah.....

So hujung minggu blh dok umah.....
Aktiviti dimulakan dengan.....
Aku cuci baju, sumbat dlm washing machine n tinggal.....
Sambil tu aku prepare cekodok as our breakfast .....

Owh, hari ni Aisha bgun awal plak, mgkin dah terbiasa dgn waktu utk pi school, 6:30 dia mintak susu coklat n trus ajak aku main....
Main badminton plak tu.....
Hehe, layan je la walau mata masih nak tidur.....
Sambil cuci baju, sambil buat cekodok, sambil layan Aisha yg cuba paksa Papa bangun awal jugak.....

Last2, Papa dah x blh tahan dgn jeritan nyaring dr anak dara beliau.....

See picture tu.....
Papa borek Aisha rintik.....
Papa basuh moto, Aisha basuh basikal.....
Hikhik, sweet jerk.....
Sambil basuh basikal, sambil borak ngan Papa....
Papa layankan je.....
Aku, tengok dr pintu umah jerk gelagat dorang.....
Hehe

K, sekian

3 comments

April 7, 2012 at 11:13 PM

hehe..budak-budak suka mengikut apa yang orang dewasa buat

April 8, 2012 at 5:28 PM

kemana tumpahnya fresh oren kalau tak dalam mulut..hehehehehe
'sabo jela asya ni =)

April 8, 2012 at 10:11 PM

good girl..'rintik' benda yg bagus2 takpe.hehe~

Post a Comment